GSB mülakat sonuçları açıklandı mı? İŞKUR GSB sonuçları ne zaman açıklanacak?

İŞKUR aracılığıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan personel alımı sözlü mülakatları Mayıs ayında tamamlandı. Mülakatların yapılmasıyla birlikte birçok kişi merakla İŞKUR GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt arıyor. İşte İŞKUR GSB mülakat sonuçlarına ilişkin detaylar...

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2019, 22:16 Güncelleme 03 Temmuz 2019, 01:51
GSB mülakat sonuçları açıklandı mı? İŞKUR GSB sonuçları ne zaman açıklanacak?

İÇİNDEKİLER

İŞKUR GSB mülakatlarının ardından mülakata katılan adaylar mülakat sonuçlarını merak etmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 3 bin 243 personel alımında mülakatlar Mayıs ayında tamamlanmıştı. Şimdi gözler mülakat sonuçlarına çevrildi. Peki, İŞKUR GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

İŞKUR GSB SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

GSB personel alımı süreç ve sınav takviminin netleşmesinin ardından adaylar şimdi mülakat sonuçlarını bekliyor. Ancak sonuçların ne zaman açıklanacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Sonuçların hangi tarihte açıklanacağı belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

DENEME SÜRESİ 60 GÜN OLACAK

İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımlarda 3 bin 243 personel istihdam edilecek. 18 yaşını tamamlayan ve özel şartları karşılayan kişiler, 60 günlük deneme süresine tabi tutulacak. Bu süreçte başarılı olanlar göreve devam ederken, başarısız olanların iş akdi son bulacak.

Başvuru esnasında talep edilen belge ve bilgileri yanlış gönderen kişilerin adaylıkları, sonradan anlaşılsa bile son bulacak. Kuraya ve sözlü sınava alım yapılacak kişi sayısının dört katı kadar aday katılacak.

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMINA İLİŞKİN SÜREÇ VE SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ

19 Nisan 2019 - İl Müdürlüklerince belge teslimi için çağırılan yedek adayların son evrak teslim tarihi
30 Nisan 2019 - Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların İl Müdürlüklerinin internet sitelerinde ve duyuru panolarında yayımlanması
06 - 17 Mayıs 2019 - Sözlü sınavların gerçekleştirilmesi