İŞKUR'DA 55.177 açık iş ilanları bulunmakta! İşte alım yapılacak kadrolar

İŞKUR'da 11 Haziran 2019 tarih olarak personel, işçi ve memur alımı ile ilgili toplamda 55.177 açık iş ilanları bulunmakta olup bu açık bulunan iş ilanları kapsamında toplamda 120 binden fazla kişiye iş istihdam hedeflenmektedir. Özel sektörde faaliyet gösteren firmalar tarafından İŞKUR üzerinden ilan yayınlandı.

Giriş Tarihi 11 Haziran 2019, 09:08 Güncelleme 18 Haziran 2019, 10:15
İŞKUR’DA 55.177 açık iş ilanları bulunmakta! İşte alım yapılacak kadrolar

İÇİNDEKİLER

İŞKUR 600 büro memuru büro işçisi KPSS şartsız alım başvuru şartları! İŞKUR güncel iş ilanları başvuru ekranı. İŞKUR tarafından 14-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında büro memur alımı için yeni iş ilanları yayınlandı. İŞKUR'den yapılan duyurularda 491 büro memur alımı (genel), 24 büro memur alımı (idari işler) ve 78 Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı, 76 büro işçisi, 2 Büro Makineleri Teknik Servis Teknisyeni, 1 Büro Memuru (Dış Ticaret) alımı, toplamda ise 675 büro memur personel alımı için yeni iş ilanları olduğu bildirildi. İstihdama yönelik yapılan İŞKUR duyurularında, her ilden toplamda 2 binden fazla daimi memur alımı yapılacağı söylendi.

Türkiye Geneli Büro Personeli Alım İlanları

Çok sayıda branşın yer aldığı ilanlar ile işçi ve memur kadroları ilan edildi. İşkur üzerinden yayınlanan ilana göre ülkemiz genelinde hemen hemen her ilde olmak üzere toplamda 663 büro personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

İlanlara Nasıl Ulaşılır?

Çok sayıda kadronun yer aldığı ilanlar İşkur üzerinden ilan ediliyor. İş arayan durumunuzun aktif olması halinde internet üzerinden ya da bizzat danışmanınız eşliğinde boş olan kadroları inceleyebilirsiniz. https://esube.iskur.gov.tr/ bağlantısı üzerinden kullanıcı adı ve şifreniz ile sisteme giriş yaptıktan sonra iş ara bölümüne büro memuru, diğer büro personeli anahtar kelimelerini yazarak arama yapabilirsiniz.

Ayrıca aramalarınızı yaşadığınız şehir bilgisini ekleyerek yapmanız daha doğru ve sağlıklı sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır. Aktif olarak iş arıyorsanız hemen İşkur e-şube üzerinden başvurunuzu yapınız. Bulunduğunuz il ve ilçede yer alan İşkur Müdürlükleri ile görüşerek de açık olan kadrolar hakkında bilgi sahibi olabilir ve başvuru yapabilirsiniz. İlan detaylarını görmek için muhakkak sisteme giriş, başvuru için ise iş arayan durumunun aktif olması gerektiğini gözden kaçırmayınız.

İŞKUR GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Her ilanın şartları farklı olup ortak başvuru şartları şu şekildedir:

- Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartsız,

- Mesleğini severek yapan,

- Önlisans ve lisans mezunu olmak,

- Müfredata uygun planlı çalışan,

- Güleryüzlü ,Sabırlı, İletişim gücü yüksek,

- Okul kurallarına uyan,

- Sorumluluklarının bilincinde olan,

- Kendini geliştiren,

- Kariyerine önem veren,

- Kurumda uzun yıllar görev alabilecek,

- Dış görünüşüne önem veren,

- Bilgisayar kullanabilen, haftalık ve aylık programları hazırlayabilecek,

- Veli iletişiminde kuvvetli,

- Eğitim koordinatörü ile koordineli bir şekilde çalışarak; her türlü değerlendirme materyali, doküman, kaynak hazırlanmasından sorumlu olabilecek.

SON DAKİKA MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2019 İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılan Okul Öncesi Öğretmeni alımlarına başvuru yapacak adaylar, e-Devlet üzerinden giriş yaparak ilanların detaylı kriterlerini görebilir ve kendilerine uygun olan ilana için başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

1 - Büro memur alımı (Genel) iş ilanları

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

2 - Büro memur alımı İdari işler) iş ilanları

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=14687

3 - Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı iş ilanları

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=6612

İŞKUR İŞ İLANLARI AÇIK POZİSYONLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına göre en fazla alım ilanları işçi pozisyonlarına. Halen 62 bin 141 iş ilanının bulunduğu İŞKUR'da onlarca meslek grubundan ilan yer alıyor. Farklı meslek gruplarında yapılacak bu alımlarda yer alan açık kadroları sizlere aktarıyoruz.

KADRO KADRO DETAYLAR

İŞKUR'da özel sektör ve kamu için yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadro bilgileri şu şekilde,

1000'DEN FAZLA ALIM YAPILACAKLAR KADROLAR

1000'den fazla alım ilanı bulunan 6 farklı meslek grubu bulunuyor. Bu meslek grupları ve yayımlanan ilan sayısı; Beden İşçisi (Genel) 9389, Turizm Ve Otelcilik Elemanı 3999, Makineci (Dikiş) 2729, Satış Danışmanı / Uzmanı 2388, Temizlik Görevlisi 2304, Garson (Servis Elemanı) 1973, Güvenlik Görevlisi 1308.