Nisan ayı içerisinde kurumlar memur alım ilanlarını yayınladı

Memur olma hayali kuran binlerce genç memur alım ilanlarını yakından takip ediyor. Özellikle Nisan ayı içerisinde kurumlar memur alım ilanlarını verdi. KPSS şartsız ve sınavsız olan bu personel alım ilanları gençleri sevindirdi.

Giriş Tarihi 20 Nisan 2019, 14:38 Güncelleme 27 Nisan 2019, 11:40
Nisan ayı içerisinde kurumlar memur alım ilanlarını yayınladı

İÇİNDEKİLER

Memur olma hayali kuran binlerce genç memur alım ilanlarını yakından takip ediyor. Nisan ayı içerisinde bir çok kamu kurumu alım yapacak. Buna göre farklı belediyeler, Belediye Personel alımları yapacak. Devlet kurumları, Personel Alımları, Memur Alımları, İşçi Alımları yapacak.

SON DAKİKA MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DPB İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS'Lİ KPSS'SİZ MEMUR PERSONEL ALIMLARI:

Kamu kurumları memur kadroları için KPSS şartı arasa da bazı kurumlar KPSS şartı aramıyor. Özellikle askeri personel alımları için, bazı üniversiteler ve belediyeler için KPSS şartı aranmıyor. KPSS şartı ile memur alımı yapacak kurumlar ise adaylardan, 2017 veya 2018 yıllarında yapılmış olan kamu personeli seçme sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50, 60 , 70 veya 80 ve üzeri puan almış olmak şartı aranıyor.

İLKÖĞRETİM, LİSE, ÖN LİSANS VE LİSANS MEZUNU ALIM YAPILIYOR!

Kamu kurumları en az ilköğretim mezunları için ilan yayımlamış olup, lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler. Her kurum için alım yapılacak pozisyona göre belirtilen eğitim şartını taşımaları gereklidir. Lise mezunları için Ortaöğretim eğitimi veren veya buna denkliği olan olmak, Ön Lisans mezunları için iki yıllık yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak ve Lisans mezunları için dört yıllık eğitim veren üniversitelerin bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemize "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in ilgili maddeleri uyarınca Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 25 Nisan 2019

BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 24 Nisan 2019

BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlere, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlanmış olmak koşuluyla öğretim üyeleri alınacaktır.

Son Başvuru Tarihi:24 Nisan 2019

BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Son Başvuru Tarihi: 19 Nisan 2019

BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ