İŞKUR'dan lise mezunu yüzlerce kişiye iş müjdesi! İŞKUR büro memuru alım ilanı başvuru şartları neler?

İŞKUR yine binlerce iş arayan vatandaşın umudu oldu. İş arayan vatandaşlar İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanları yakından takip ediyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan son ilanlar ile yüzlerce büro memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Peki İŞKUR büro memuru alım ilanı başvuru şartları neler? İŞKUR büro memuru personel alım ilanı başvuruları nasıl yapılır? İŞKUR büro memuru ilanına nereden başvurulur? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 09 Nisan 2019, 15:08 Güncelleme 09 Nisan 2019, 15:08
İŞKUR’dan lise mezunu yüzlerce kişiye iş müjdesi! İŞKUR büro memuru alım ilanı başvuru şartları neler?

İÇİNDEKİLER

İŞKUR'da yayınlanan ilanlar ile 60 bin personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yayında olanlardan biri de büro memuru personel alım ilanları. Yüzlerce lise mezunu vatandaş İŞKUR aracılığı ile büro memuru olarak istihdam edilecek. Peki İŞKUR büro memuru alım ilanı başvuru şartları neler? İŞKUR büro memuru personel alım ilanı başvuruları nasıl yapılır? İŞKUR büro memuru ilanına nereden başvurulur? İşte detaylar...

BÜRO MEMURU NE İŞ YAPAR?
Büro memurları birçok farklı kurum ve kuruluşlarda görev alabilir. Çalışacakları kuruma göre görevleri belirlenir. Eğer bir şirkette büro personeli olacaksanız, firmaya ait günlük işleri düzenleme, evraklarla ilgilenme, bilgisayar başında çalışma gibi görevler üstlenebilirsiniz. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmaya başladığınızda ise kayıt alma, başvuru kabul etme, müşteri ya da bireylerin işlemlerini yerine getirme gibi görevlerde bulunabilmeniz mümkün.

İŞKUR BÜRO MEMURU PERSONEL İLANI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
İŞKUR'dan başvuruları kabul edilen büro memuru ilanına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir.
- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak.
- Kurumların belirlediği özel şartlara sahip olmak,
- Sağlık probleminin olmaması,
- En az lise mezunu olmak, ( önlisans lisans mezunları için ilanlar da yer almaktadır)
- İlanların özel başvuru şartlarında yer alan yaş aralığında olmak,
- Office programlarına hakim olmak,
- Güler yüzlü olmak.

İŞKUR BÜRO MEMURU PERSONEL İLANI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
İŞKUR tarafından yayımlanan büro memuru iş ilanlarına başvuru yapmak İŞKUR'un üye profiline online olarak kayıt yaptırması gerekmektedir. Sonrasında başvuru yapmak için BURAYA tıklayarak size uygun il ve ilçelerdeki ilanları görebilir ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.