Ankara Bilkent Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? 2019 İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır?

Bilkent Şehir Hastanesi 12 bin personel alımı yapacak. Bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Bilkent Şehir Hastanesi'nde personel olarak çalışmak isteyenler için şartlar belli oldu mu? Peki, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? Bilkent Şehir Hastanesi iş başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları neler?

Giriş Tarihi 14 Mart 2019, 13:29 Güncelleme 14 Mart 2019, 13:30
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? 2019 İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır?

İÇİNDEKİLER

Bilkent Şehir Hastanesi, Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi özelliğini taşıyor. Türkiye'nin en büyük laboratuvarını barındıran hastaneye, 7 bine yakın sağlık personeli olmak üzere toplam 12 bin personel alımı gerçekleştirilecek. Bakanlık, Şehir hastanesine personellerinin bir kısmını ise kapanan diğer hastanelerden transfer edecek. Peki, Bilkent Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? İş başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları neler?

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Bilkent Şehir Hastanesi'ne yapılacak 12 bin personel alımı ile ilgili vatandaşlar heyecan içinde. Ancak alımların hangi tarihte yapılacağı henüz açıklanmadı. Personel alımı tarihi ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

12 bin personel alımına ilişkin başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Hemşire ve sağlık kadrolarına alımlar ise merkezi atama ile gerçekleştirilecek.

ŞARTLAR BELLİ OLDU MU?

İlan henüz yayınlanmadığı için şartlar da belli olmadı.

HANGİ KADROYA PERSONEL ALINACAK?

Şehir hastanesine yapılacak personel alımında kadroların şu şekilde olacağına yer verildi:

"Hemşire, doktor, özel güvenlik görevlisi, çağrı merkezi görevlisi, oda destek personeli, tıbbi sekreter, resepsiyon görevlisi, aşçı, kepçeci, meydancı, depo personeli, engelli personel, ambulans şoförü, hasta bakıcı, eczacı, ameliyathane teknisyeni, ameliyathane hemşiresi, eski hükümlü işçi, hasta kabul sekreteri"

HASTANE HAKKINDA

Toplam yatak kapasitesi 3 bin 633 olan hastanede, Genel Hastane 586, Kalp ve Damar Hastanesi 470, Nöroloji Ortopedi Hastanesi 506, Çocuk Hastanesi 555, Kadın-Doğum Hastanesi 518, Onkoloji Hastanesi 598, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri (YGAP) 100 ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ise 300 yatakla hizmet verecek. Ankara Şehir Hastanesinde, içerisinde tuvalet ve banyosu yer alan 2 bin 117 nitelikli hasta odası ve Türkiye'nin en özellikli ameliyatlarının yapılacağı, yüksek hijyen seviyesinde şartlandırılmış, uluslararası standartlarda donanıma sahip 131 ameliyathane yer alıyor.

Ameliyat esnasında anjiyografi yapılabilen hibrit ameliyathaneye sahip olan şehir hastanesinde, ayrıca her branştan 904 poliklinik bulunuyor. Hastanede, hasta parametrelerinin en yüksek seviyede takip ve ölçümüne olanak sağlayan 674 yatak kapasitesine sahip yoğun bakım ünitesi de yer alıyor. Hastane ayrıca, kemoterapi ünitesinde 127 koltuk, diyaliz merkezinde 38 yatak, iyot tedavi servisinde 10 yatak ve yanık tedavi ünitesinde ise 24 yatağa sahip.

Türkiye'nin en büyük laboratuvarını barındıran hastanede, tüm hizmetler dijital ortamda yürütülecek. Kampüste, ambulans helikopterler için 2 ayrı heliport bulunuyor. Sağlık kampüsü tam kapasiteyle hizmete girdiğinde günlük 30 bine yakın hasta kabulü öngörülüyor. Acil servise ise günlük ortalama 8 bin giriş olacağı tahmin ediliyor.