2019 İŞKUR iş ilanları başvuru şartları İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir,

2019 İŞKUR iş ilanları 2019! İnternette en çok araştırılan konulardan biri de İŞKUR iş ilanları oluyor. 2019 İŞKUR iş ilanları üzerinden iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar internette baya bir araştırma yapıyor. Müracaat şartlarını ve İŞKUR iş arayan belgesini iyi mi alabileceğini araştıranlar bulunuyor. Hepimiz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte İŞKUR iş ilanları 2019! İŞKUR işçi alımı ve tüm detaylar...

Giriş Tarihi 11 Mart 2019, 14:02 Güncelleme 10 Nisan 2019, 11:05
2019 İŞKUR iş ilanları başvuru şartları İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir,

İÇİNDEKİLER

İŞKUR iş ilanları 2019! Ülkemizde iş arayan binlerce vatandaş, internette oldukça araştırma yapıyor. İş ve işçi bulma kurumu üzerinden iş bulmaya çalışıyor. Bu kurumların başında ise İşkur geliyor. İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Adana ve diğer tüm şehirlerde yaşayan vatandaşlar kendi illerinde uygun işler bulmaya çalışıyor ve başvuru şartları ve İşkur iş arayan belgesi nasıl alınır sorularına yanıt arıyor. Bizler de bu mevzuyu inceledik ve haberimize ekledik. İşte İşkur iş ilanları 2019 ve tüm detaylar haberimizde

İŞKUR İŞÇİ ALIMI 2019!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında TYP ile kamuya personel alımı yapılıyor. TYP kapsamında personel alımları Valilik, Kaymakamlık, Orman İşletme Müdürlükleri ve İl Nüfus Müdürlüklerine yapılıyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Seçme işlemleri liste yöntemi ve kura yöntemi ile ilana göre değişmektedir. İlanlara başvurmak isteyenler en yakın İŞKUR hizmet binalarından veya İŞKUR resmi internet adresinden başvurularını yapabilirler.

İŞKUR tarafından yayımlanan TYP ilanlarına başvuru yapacak olan adaylar ilanların detaylarına yine İŞKUR TYP sayfasından ulaşabilirler. TYP ile 1000 personel alımı için detayları görüntülemek isteyen adaylar İŞKKUR TYP sayfasında yukarıda belirtilen kurumları aratarak ilanların detaylarını görüntüleyebilirsiniz.

1000 PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan TYP ilanlarına göre bu kurumlara 1000 personel alımı yapılacak. Bu alımlar için başvurular devam ediyor ve adaylar başvurularını 11 Mart'a kadar yapabilecek.

İŞKUR'DAN İLANLAR YAYIMLADI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla yeni ilanlar yayımlandı memur ve işçi alımları yapılacağı bildirildi.

Ayrıca ilanlarda kadrolara göre talep edilen genel ve özel başvuru şartlarına yer verildi.
Başvuru yapacak adayların detayları incelemesi gerekiyor. Aksi takdirde başvuru şartlarına haiz olmayanların başvuruları kabul edilmeyecek.

HANGİ KURUMLARA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Kepçe Operatörü
KUMÇATI BELEDİYESİ

Garson (Servis Elemanı)
MUDANYA ÖĞRETMEN EVİVE AKŞAM SANAT OKULUİKTİSADİ İŞLETMESİ

Temizlik Görevlisi
BURSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Oto Bakım Onarımcısı (Oto Mekanikeri)
PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI *
ANKARA ÇUBUK ÖĞRETMENEVİ VE ASO

Beden İşçisi (Genel)
SENİRKENT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İtfaiyeci
DEVREK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Telefon Santral Operatörü
BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKANLIĞI(ASIL)

İŞKUR 46 BİN İŞÇİ ALIYOR

Teşvikler işsizlere iş yolunu açarken; İŞKUR istihdamda önemli bir rol üstleniyor. İş arayanlarla işverenleri buluşturan İŞKUR, bu yıl şimdiden 205 bin 430 kişiyi işe yerleştirdi. İŞKUR'da halen 46 bin 64 açık iş bulunuyor. En çok eleman aranan alanların başında ise beden işçiliği geliyor. İşverenler 6 bin 552 beden işçisi arıyor.

NASIL BAŞVURULUYOR?

Yine firmalar, 2 bin 400 makineci (dikiş), 2 bin 34 turizm ve otelcilik elemanı alımı için İŞKUR'da duyuruya çıktı. İlanlara göre; bin 958 satış elemanına, bin 582 temizlik görevlisine, bin 211 garsona, bin 151 çağrı merkezi temsilcisine, 994 güvenlik görevlisine, 959 büro memuruna, 762 kasiyere, 722 aşçı yardımcısına ihtiyaç var. İş arayanlar, İŞKUR'un sitesinden ve İŞKUR İl Müdürlüğü'nden başvuru yapabiliyor..