Gençlik ve Spor Bakanlığı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 2019 İŞKUR işçi alımı listesi yayınlandı mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirdiği işçi alımı başvurularının ardından 27 Şubat'ta kura çekimi yapıldı. Sürekli işçi pozisyonunda çalışmak isteyen vatandaşlar kura sonuçlarını heyecanla bekliyor. Konu ile ilgili bakanlıktan açıklama geldi. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 2019 GSB işçi alımı listesi yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 04 Mart 2019, 11:24 Güncelleme 04 Mart 2019, 13:30
Gençlik ve Spor Bakanlığı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 2019 İŞKUR işçi alımı listesi yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 3 bin 243 işçi alımı yapılıyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekimi işlemleri 27 Şubat'ta yapıldı. Kura sonuçlarının açıklanacağı tarihi bekleyen vatandaşlar, internet üzerinden aramalarını sürdürüyor. Peki, İŞKUR Gençlik ve Spor Bakanlığı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 2019 İŞKUR işçi alımı kura sonuçları listesi yayınlandı mı? Konu ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz..

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

3 bin 243 işçi alımı için kura çekimi 27 Şubat'ta yapıldı. Adaylar kura sonuçları heyecanla bekliyor. Ancak kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bir bilgi bulunmazken, konu ile ilgili bakanlık açıklama yapdıl.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada;

"Bakanlığımızca istihdam edilecek sürekli işçi alımına dair noter kura sonuçları konusunda herhangi bir duyuru bulunmamaktadır. İlerleyen günlerde noter kura sonuçları kurumumuza iletildiği tarihte Bakanlığımız resmî internet sitesinde ilan edilecektir." denildi.

HANGİ BÖLÜMLERE PERSONEL ALINACAK?

Temizlik Görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoför), Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina), Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni...

Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Teknikeri, Makine Teknikeri, Gençlik Lideri, Muhasebeci alımı yapılacak.

Temizlik görevlisi olarak alınacaklar engelli ve eski hükümlüler arasından seçilecek. Gençlik lideri, muhasebeci, çim alan tesisi ve yönetimi teknikeri alımı sözlü sınav ile diğer branşlardaki işçi alımı ise kura ve sözlü sınavla yapılacak. Ayrıca muhasebeci ve gençlik kadroları için lisans düzeyinde yapılan 2018 KPSS'nin P3 puan türünden en az 60 puan almış alınmış olması gerekiyor.