Bakanlıktan açıklama! Gençlik ve Spor Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İŞKUR GSB personel alımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na yapılacak 3 bin 243 personel alımı için başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından kura çekimi için bekleyiş başladı. 27 Şubat'ta açıklanması planlanan kura sonuçları ile ilgili bakanlıktan açıklama geldi. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Giriş Tarihi 28 Şubat 2019, 09:47 Güncelleme 28 Şubat 2019, 09:47
Bakanlıktan açıklama! Gençlik ve Spor Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İŞKUR  GSB personel alımı

İÇİNDEKİLER

Gençlik ve spor Bakanlığı'na 278'i engelli, 146'sı eski hükümlü olmak üzere toplam 3 bin 243 personel alımı yapılacak. Personel alımı için başvuru yapan adaylar kura sonuçlarını beklemeye başladı. Daha önce 27 Şubat'ta yapılması planlanan kura çekiminin sonuçları açıklandı mı? Kura sonuçları için vatandaşların aramaları sürerken, konu ile ilgili bakanlıktan açıklama geldi. Peki, 2019 Gençlik ve Spor Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İŞKUR GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte ayrıntılar...

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yayınlanan ilana göre, kura çekiminin 27 Şubat'ta noter huzurunda çekileceği bildirilmişti. Son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, " Bakanlığımızca istihdam edilecek sürekli işçi alımına dair noter kura sonuçları konusunda herhangi bir duyuru bulunmamaktadır. İlerleyen günlerde noter kura sonuçları kurumumuza iletildiği tarihte Bakanlığımız resmî internet sitesinde ilan edilecektir." denildi.

Sonuçlar açıklandığında haberimizin içeriğinde yer alacak.

HANGİ BÖLÜMLERE PERSONEL ALINACAK?

Temizlik Görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoför), Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina), Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni...

Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Teknikeri, Makine Teknikeri, Gençlik Lideri, Muhasebeci alımı yapılacak.

Temizlik görevlisi olarak alınacaklar engelli ve eski hükümlüler arasından seçilecek. Gençlik lideri, muhasebeci, çim alan tesisi ve yönetimi teknikeri alımı sözlü sınav ile diğer branşlardaki işçi alımı ise kura ve sözlü sınavla yapılacak. Ayrıca muhasebeci ve gençlik kadroları için lisans düzeyinde yapılan 2018 KPSS'nin P3 puan türünden en az 60 puan almış alınmış olması gerekiyor.