TCDD, KPSS şartsız personel alıyor! İŞKUR TCDD işçi alımı ne zaman? İşte o ilan

TCDD tarafından yayınlanan ilanda İŞKUR aracılığıyla 356 işçi alımı yapılacağı bildirildi. Konu ile ilgili yayınlanan ilanda başvuru şartları ve detayları da belli oldu. Peki, İŞKUR TCDD işçi alımı ne zaman? TCDD personel alımı için aranan şartlar neler? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 28 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 28 Aralık 2018, 12:31
TCDD, KPSS şartsız personel alıyor! İŞKUR TCDD işçi alımı ne zaman? İşte o ilan

İÇİNDEKİLER

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) işyerlerine belirsiz süreli iiş sözleşmesiyle 86 tren teşkil içşici, 42 demiryolu yol yapım, bakım ve onarım makinesi operatörü, 188 demiryolu hattı bakım onarıcısı ve 40 liman vinç operatörü (RTG CE SSG( olmak üzere toplam 356 işçi alımı yapacak. İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek başvurular ne zaman başlayacak? TCDD personel alımı başvuru şartları neler?

Yapılan açıklamada, işgücü taleplerin 9 - 15 Nisan 2019 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yayınlanacağı bildirildi.

TCDD PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?

*Adaylar, İŞKUR'da ilan edilen işgücü taleplerinden sadece birine müracaat edebilecek.

*Adaylarda, erkek olma şartı aranmaktadır

* Adaylarda, İŞKUR'da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak şartı aranmaktadır

*Adayların, İŞKUR'da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibarıyla, ilanda belirtilen öğrenim durumu ve bölümünden mezun olması gerekmektedir.

* İŞKUR'da ortaöğrenim düzeyinde ilan edilen işgücü talebi kapsamında işe başlayıp, işe başladıktan sonra söz konusu işgücü talebinin İŞKUR'da ilan edildiği son başvuru tarihi itibarıyla ön lisans veya lisans mezunu olduğu tespit edilenlerin iş sözleşmeleri, 4857 sayılı İş Kanunun 25 inci maddesinin ikinci fıkrası gereğince fesh edilecektir.

*İşgücü talebi ülke düzeyinde yayınlanacak.

* İşgücü taleplerinde KPSS şartı bulunmamaktadır.