79. ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

ÖGG sınav sonuçları için bekleyiş sürüyor. Özel Güvenlik Görevlisi olarak görev almak isteyen vatandaşların 2 Aralık'ta katıldıkları sınavın sonuçlarının 14 Aralık'ta açıklanacağı bildirilmişti. Aradan üç gün geçmesine rağmen sonuçların duyurulmaması adayların heyecanını artırdı. Peki, 79. ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Giriş Tarihi 17 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 17 Aralık 2018, 17:37
79. ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

İÇİNDEKİLER

ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 2 Aralık'ta gerçekleştirilen Özel Güvenlik 79. Temel Eğitimi sınavının sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Özel Güvenlik Görevlisi adaylarının sıklıkla sorguladığı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilenler...

79. ÖGG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından sınav sonuçlarının 14 Aralık'ta açıklanacağı bildirilmişti. Ancak sonuçlar henüz hala açıklanamdı. Sonuçların neden açıklanmadığı konusunda resmi bir açıklama bulunmazken, bu hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor. Konu ile ilgili Özel Güvenlik Daire Başkanlığınca bir açıklama yapıldığında haberimizin içeriğinde yer alacak.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

Yazılı sınav sonucuna itiraz 17-21 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yazılı sınav itiraz sonuçları ise 26 Aralık'ta açıklanacak.

* Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklar.

* Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımn www.ozelguvenlik.pol.tr internet adresinde yer alan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirtikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini Özel Güvenlik Bilgi Sistemine yapacaktır .

* Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacak.

* Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgi li talimatlar Özel Güvenlik Daire Başkanlığının www. ozelguvenlik.pol.tr web sitesinden Ar-Ge ve Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından ilan edilecek.

* Yazılı sınav sonucuna itiraz ile ilgili olarak talim atın 8.1. 8.2. ve 8.3. maddelerinde belirtildiği şekilde yapılacak. Özel Güvenlik Daire Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile ozelguvegitim@egm.gov.tr adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacak. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.

ÖZEL GÜVENLİK 55. YENİLEME EĞİTİMİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2 Aralık'ta yapılan Özel Güvenlik 55. Yenileme Eğitim sınavının sonuçları 21 Aralık 2018 tarihinde açıklanacak.

Sınava itirazlar ise 24-28 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İtiraz sonuçları da 31 Aralık'ta duyurulacak.