İŞKUR'dan KPSS şartsız memur alım ilanı! İŞKUR personel ilanına nasıl başvurulur?

İŞKUR kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmek üzere KPSS şartsız personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden yayınlanan 3 ilan ile Bolu Karacasu Belediye Başkanlığı ve Şırnak İdil Öğretmen Evi Müdürlüğüne personel alınacak. Peki ama İŞKUR ilanlarına nasıl başvurulur? İŞKUR KPSS şartsız personel alım ilanına nasıl başvurulur? İŞKUR memur alım ilanı başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 07 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 07 Kasım 2018, 14:49
İŞKUR’dan KPSS şartsız memur alım ilanı! İŞKUR personel ilanına nasıl başvurulur?

İÇİNDEKİLER

İŞKUR milyonlarca kişiye istihdam imkanı sağlarken, yüz binlerce insan için de iş umudu olmaya devam ediyor. Her gün İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanları yakından takip eden vatandaşlar, yeni açılan ve KPSS şartı aranmayan kamu personeli alım ilanına ilgi gösterdi. Vatandaşlar İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan sonrası; İŞKUR personel alım ilanlarına nasıl başvurulur? İŞKUR kamu personeli alım ilanı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR personel alım ilanlarına kimler başvurabilir? İŞKUR kamu personeli alım ilanı son başvuru tarihi ne zaman? gibi sorulara cevap aramaya başladı. İşte İŞKUR üzerinden yayınlanan Bolu Karacasu Belediye Başkanlığı ve Şırnak İdil Öğretmen Evi Müdürlüğü personel alım ilanları ile ilgili detaylar...

Bolu Karacasu Belediye Başkanlığı İş Kurumu üzerinden 7 Kasım 2018 tarihiyle yayınlamış olduğu ilanlarla geçici işçi statüsünde 2 Beden İşçisi alımı yapacağını açıklamıştır. Başvurular başlamış olup 16 Kasım 2018 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Adaylar İş Kurumu üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır.

00004718444 iş ilan numarasıyla alımı yapılacak olan 1 Beden İşçisi (Temizlik) için adayların ilköğretim mezunu olması ve Bolu ili merkez ilçesinde ikamet etmesi gerekmektedir.

00004718463 iş ilan numarasıyla alımı yapılacak 1 Beden İşçisi (Genel) için adayların Bolu ili merkez ilçesinde ikamet etmesi ve ilköğretim mezunu olması şartı koşulmuştur.

Şırnak İdil Öğretmen evi Müdürlüğü İş Kurumu üzerinden 7 Kasım 2018 tarihiyle yayınlamış olduğu ilanla daimi işçi statüsünde 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt) alımı yapacağını açıklamıştır. Başvurular başlamış olup 16 Kasım 2018 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

Adaylar İŞKUR İlanları üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır. İş ilan numarası 00004719052 olarak verilmiştir. 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt) alımı için adayların en az ilköğretim en fazla ortaöğretim mezunu olması gerekmektedir.

İŞKUR PERSONEL İLANINA NASIL BAŞVURULUR?
Personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen kişiler için kurumun resmi internet adresinde yer alan alan kullanılabiliyor. Başvuru için tıklayın...