Polis tayinleri belli oldu mu? Polis tayinleri ne zaman açıklanacak 2022? POLNET şark tayin sonuçları öğrenme ekranı!

Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Sorusu arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırılıyor. Emniyet şark tayin sonuçları, başvuruda bulunan polislerin cep telefonuna SMS üzerinden gönderilecek. Ayrıca sonuçlar, POLNET sistemi üzerinden de görüntülenebilecek. Peki, Polis tayinleri ne zaman açıklanacak 2022? Polis tayinleri belli oldu mu? POLNET tayin sonuçları öğrenme ekranı!

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2022, 09:57 Güncelleme 18 Mayıs 2022, 09:57
Polis tayinleri belli oldu mu? Polis tayinleri ne zaman açıklanacak 2022? POLNET şark tayin sonuçları öğrenme ekranı!

İÇİNDEKİLER

Polis tayinleri hakkında aramalar hız kazandı. Her yıl Mayıs-Haziran döneminde gerçekleştirilen Emniyet Genel Müdürlüğü tayinleri için sonuç beklentisi başladı. Vatandaşlar arama motorlarında, "Polis tayinleri ne zaman açıklanacak 2022? Polis tayinleri belli oldu mu?" sorularına yanıt arıyor. İşte polis tayinleri hakkında son gelişmeler!

POLİS TAYİNLERİ 2022 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Her yıl Mayıs-Haziran döneminde gerçekleştirilen Emniyet Genel Müdürlüğü tayinleri için sonuç beklentisi başladı. Geçen yıl 21 bin 526 personelin atama ve yer değiştirme işlemleri 2 Haziran 2021'de ilan edilmişti.

Mazeret atama dönemi: Genel atama dönemi dışında Şubat ve Eylül aylarında,

Zamandışı atama: Genel atama ve mazeret atama dönemleriyle bağlı kalınmaksızın yönetmelikte belirtilen sebeplerle yılın her ayında gerçekleşiyor.

Sonuçlar açıklandığı an haberimiz güncellenecek.

POLİS TAYİN SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Emniyet şark tayin sonuçları, başvuruda bulunan polislerin cep telefonuna SMS üzerinden gönderilecek. Ayrıca sonuçlar, POLNET sistemi üzerinden de görüntülenebilecek.

Ataması yapılan personel Pol-Net sisteminden kullanıcı adı ve şifresini girerek atama bilgisine ulaşabilecek. 2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf emniyet müdürü ile emniyet amiri rütbelerindeki personelin atama ve yer değiştirme işlemleri ise Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısının tamamlanmasının ardından yapılacak. Yüksek Değerlendirme Kurulunun çalışmaları ise sonraki haftalarda gündeme gelecek.