Şantaj mesajları almıştı! Naz Elmas cephesinden kötü haber! 2,5 yıllık eşi Erol Özmandıracı ile tek celsede boşandı

Şantaj mesajları almıştı! Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırarak adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Naz Elmas, 2019’un Aralık ayında Erol Özmandıracı ile dünyaevine girmişti. Geçen Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğünle evlenen çift, geçen aylarda şantaj mesajlarıyla gündem olmuştu. Naz Elmas ve Erol Özmandıracı’ndan kötü haber geldi. İkili, tek celsede boşandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2022, 18:04 Güncelleme 07 Temmuz 2022, 11:20
Şantaj mesajları almıştı! Naz Elmas cephesinden kötü haber! 2,5 yıllık eşi Erol Özmandıracı ile tek celsede boşandı

İÇİNDEKİLER

Haziran Gecesi dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Naz Elmas, 2019'un Aralık ayında Erol Özmandıracı ile dünyaevine girmişti.

Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğünle evlenen çift, geçen aylarda şantaj mesajlarıyla gündem olmuştu.

Geçen aylarda evliliklerinde sorun yaşandığı ortaya çıkan çiftten kötü haber geldi. Evliliklerini kurtaramayan çift mahkemeye başvurdu.

Naz Elmas ve Erol Özmandıracı bugün Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

NE OLMUŞTU?
Bülent Cankurt ile telefonda görüşen Erol Özmandıracı, "Yürümediğine üzgünüm ama hayat devam ediyor. Sevgi ve saygı ile bitiriyoruz. Umarım çok güzel anlar yaşamış iki dost olarak hayatımıza devam ederiz" demişti.

ŞANTAJ ŞOKU!
Ayrıca ünlü iş insanı Erol Özmandıracı'ya geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından şantaj mesajları gelmişti.

Mesajda kendisini Naz Ceylan olarak tanıtan bir şahıs, elinde Erol Özmandıracı'nın eşiyle olan bazı mesajlarının bulunduğu yazıyordu. Mesajların içeriğini yayınlamamak için 30 bin dolar talep eden kullanıcı, paranın kendisine Bitcoin üzerinden ödenmesi gerektiğini söyledi.

ELİMDE MESAJLARIN VAR
Karşısındaki kişiye inanmayan Erol Özmandıracı, şantajcının elindeki delili görmek istedi. Sosyal medya kullanıcısı işadamına eşiyle olan bazı müstehcen içerikli mesajları bir kısmını gönderdi.

Parayı vermezse ailesine hatta magazin dünyasına mesajların yayınlanacağını söyleyen kullanıcı, kendisine inanmayan iş adamını ve yakın akrabalarını sosyal medya üzerinden aramaya ve mesaj atmaya başladı.

ŞİKAYETÇİ OLDU
Günlerce süren şantaj mesajları sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Erol Özmandıracı, mesajları yayınlama tehdidiyle kendisinden 30 bin dolar talep eden şahsın tespit edilip cezalandırılmasını istedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.