Yeni transferler peş peşe duyuruldu! Huzuru kaçıran olaydan sonra Gönül Dağı'ndan müjde var!

Huzuru kaçıran olaydan sonra Gönül Dağı'ndan müjde var! Yeni transferler peş peşe duyuruldu. Bu sezon başında 2 değerli ismini kaybeden Gönül Dağı kadrosuna tam 8 yeni oyuncuyu kattı. Sezon başı Cemre Melis Çınar ve Utku Ateş gibi önemli isimlerin veda ettiği Gönül Dağı'ndan yeni transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Gönül Dağı'nın 40. bölümünde usta sanatçı İzzet Altınmeşe'nin diziye gelmesi seyircilerin yüzünde tebessüm oluşturmuştu. Dizinin kadrosuna Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden olan Cem Kurtoğlu, Elif'in babası Yalçın rolüyle katılıyor. Yeni bölümde Asuman'ı isteme töreni herkesin huzurunu kaçıracak.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2021, 13:21 Güncelleme 04 Aralık 2021, 13:21
Yeni transferler peş peşe duyuruldu! Huzuru kaçıran olaydan sonra Gönül Dağı’ndan müjde var!

İÇİNDEKİLER

Ekranların en çok sevilen yapımlarından birisi olan Gönül Dağı bu sezon toplamda 8 ünlü ismi kadrosuna dahil etti. Geçen hafta Doktor Kenan'ın kaybolması ve köyde her yerde aranması yürekleri ağızlara getirmişti. Ancak hikaye mutlu sonla bitti. Son olarak usta sanatçı İzzet Altınmeşe'nin konuk olduğu diziye Türk tiyatrosunun önemli isimlerineden olan bir isim daha katılıyor. Birçok dizi ve filmde izlediğimiz usta oyuncu Cem Kurtoğlu Gönül Dağı ile anlaştı. Kurtoğlu dizide Elif karakterinin babası Yalçın rolüne hayat verecek. Gönül Dağı bu hafta 42. yeni bölümüyle 27 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de yine izleyenlerini karşılayacak.

USTA TİYATROCU KADROYA KATILDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak usta sanatçı İzzet Altınmeşe'nin konuk olduğu diziye Türk tiyatrosunun önemli isimlerineden olan bir isim daha katılıyor.

Birçok dizi ve filmde izlediğimiz usta oyuncu Cem Kurtoğlu Gönül Dağı ile anlaştı. Kurtoğlu dizide Elif karakterinin babası Yalçın rolüne hayat verecek. Gönül Dağı bu hafta 42. yeni bölümüyle 27 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de yine izleyenlerini karşılayacak.

DOKTOR KENAN KAYBOLMUŞTU

Geçen hafta Doktor Kenan'ın kaybolması ve köyde her yerde aranması yürekleri ağızlara getirmişti. Ancak hikaye mutlu sonla bitti.

BU SEZON KADROYA KATILAN OYUNCULAR

İzzet Altınmeşe
Buse Orcan
Halil İbrahim Kalaycıoğlu
Cemil Şahin
Ufkum Kalaoğlu
Burak Haktanır
Serkan Kuru
Sevilay Gültekin

AYRILAN İSİMLER

Cemre Melis Çınar
Utku Ateş

İZZET ALTINMEŞE'NİN GELİŞİ SEVİNDİRDİ

Türk halk müziğinin önemli isimleri arasında yer alan İzzet Altınmeşe'ye yapım şirketi tarafından diziye konuk oyuncu olması için teklif götürüldü. Usta sanatçı İzzet Altınmeşe Eşref Saati'nden bu yana ilk kez TRT1'in fenomen dizisi Gönül Dağı'nda seyirci karşısına çıktı.

İzzet Altınmeşe'nin konuk olması ve düğünde yer alması büyük sevinç yarattı. İzzet Altınmeşe Eşref Saati'nden bu yana ilk kez TRT1'in fenomen dizisi Gönül Dağı'nda misafir oldu.