Çukur'un en dişli ismi için Üç Kuruş kolları sıvadı! Ancak ne beklenen olacak ne de o gelecek! Farklı proje için yol aldı

Çukur'un en dişli ismi için Üç Kuruş kolları sıvadı! Ancak ne beklenen olacak ne de o gelecek. Show TV ekranlarına dikkat çeken bir giriş yapan olan Üç Kuruş dizisinin kadrosundaki oyuncular kısa sürede tüm dikkatleri üzerinde topladı. Üç Kuruş'un aynı kanal ve aynı saatte yayınlanması olması nedeniyle İçerde ve Çukur dizilerinin yeni veliahtı geliyor yorumları sık sık yapılıyor. Üstelik dizinin kadrosunda Çukur dizisinde oynayan bazı isimler de rol alıyor. Ercan Kesal (İdris Baba) ve Mustafa Kırantepe (Medet) bu isimler arasında yer aldı. Ancak Üç Kuruş dizisinde Aras Bulut İynemli'nin rol almayacağının netleşmesi seyircileri üzdü. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un yer aldığı dizinin son bölümünde heyecan doruklara çıktı.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2021, 09:35 Güncelleme 28 Kasım 2021, 23:17
Çukur’un en dişli ismi için Üç Kuruş kolları sıvadı! Ancak ne beklenen olacak ne de o gelecek! Farklı proje için yol aldı

İÇİNDEKİLER

Çukur'da Yamaç karakteriyle efsaneleşen Aras Bulut İynemli için Üç Kuruş ekibi teklifi yollamıştı. İçerde ve Çukur dizisinin yeni versiyonu olarak görülen Üç Kuruş reyting sıralamasında bekleneni veremiyor. Son bölümü heyecanla izlenen Üç Kuruş dizisinde Çukur dizisinin Medet'i Mustafa Kırantepe ve İdris Babası Ercan Kesal dizinin öne çıkan isimleri arasında yerini çoktan almıştı. Özellikle son dönemin başarılı oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç başrol olarak performansıyla dizide kritik isimlerden oluyor. Aras Bulut İynemli'nin de dizide olması bekleniyordu ancak ünlü oyuncu yeni projesinin bir film olduğunu açıkladı.

HERKES ONU BEKLİYORDU...

Aras Bulut İynemli, Cumhuriyet'in 100. yılında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatından kesitlerin anlatılacağı filmde başrolde yer alacak.

OYUNCULARI

Üç Kuruş'un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer gibi isimler yer alıyor.

Ayrıca Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor.

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli 25 Ağustos 1990 tarihinde doğdu. 2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir.

2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır. Maral: En Güzel Hikayem, yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı TV8'in ilk iç yapımlar dizisidir. Dizinin ilk bölümü 5 Mart tarihinde seyircilere sunulmuştur. 21 Mayıs'ta sezon finali yapmıştır.

2016 - 2017 yılları arasında İçerde adlı dizide Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Bu dizide Mert Karadağ/Umut Yılmaz karakterlerini canlandırmıştır.

2017 - 2021 yıllarında Çukur adlı dizide Yamaç Koçovalı adlı başrol karakteri canlandırmıştır. 2019 yılında 7. Koğuştaki Mucize adlı sinema filminde ''Memo'' karakterini canlandırmıştır.