Üç Kuruş'un Efe'si Ekin Koç nereli, hangi dizilerde oynadı? Üç Kuruş Efe kimdir, kaç yaşında?

İlk bölümüyle ekranlara gelecek olan Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosunda Uraz Kaygıularoğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade gibi isimler yer alıyor. Vatandaşlar arama motorlarında oyuncuların hayatı hakkında bilgilere sahip olmak istiyor. Peki, Üç Kuruş Efe kimdir, kaç yaşında? Üç Kuruş'un Efe'si Ekin Koç nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler!

Giriş Tarihi 02 Kasım 2021, 09:04 Güncelleme 02 Kasım 2021, 09:04
Üç Kuruş’un Efe’si Ekin Koç nereli, hangi dizilerde oynadı? Üç Kuruş Efe kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Büyük bir merakla beklenen Üç Kuruş dizisi bu akşam Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisinin oyuncuları hakkıdna diziseverler araştırmalara başladı. Peki, Üç Kuruş Efe kimdir, kaç yaşında? Üç Kuruş'un Efe'si Ekin Koç nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte tüm merak edilenler!

EKİN KOÇ KİMDİR?

İsmet Ekin Koç, 21 Haziran 1992 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitim gördü. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde Altan Gördüm'den oyunculuk eğitimi aldı.

İlk kez 2013'te Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Dizide ''Tilki'' karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında Benim Adım Gültepe dizisinde ''Seyfi'' karakterine hayat verdi. 2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaştığı Senden Bana Kalan filminde oynayarak ilk beyaz perde tecrübesini yaşadı.

Ekin Koç, Ali ve Nino filminde "Mehmed" karakterini canlandırdı. Kasım 2015'te Star TV'te yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Osmanlı Padişahı I. Ahmed karakterini oynamıştır. Kariyerine Hayat Sırları dizisi ile devam etti. Dijital platformdaki Bozkır'da Nuri Pamir isimli bir polisi canlandırmıştır.

Bizim İçin Şampiyon filmiyle yer aldı. ABD'nin reyting rekortmeni ve HBO dizilerinden biri olan Succession'a konuk oldu. 2020 yılında ise TRT 1'de başlayan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Buğra Gülsoy ile başrolü paylaşmış ve Ahmed Sencer'i canlandırmıştır. 2021 yılında "Okul Tıraşı" filminde başrol olarak yer aldı. 2021 yılında Emin Alper'in Balkaya isimli festival filminde başrol olarak yer aldı.

2021 yılında Üç Kuruş dizisinde "Efe" olarak başrolde yer almaya başladı. Oyuncunun boyu 1.80'dir.