Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızından kariyerini taçlandıracak yeni proje! Kasıp kavuran sonla gitmişti!

Kasıp kavuran sonla gitmişti! Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızından kariyerini taçlandıracak yeni proje. Bir Zamanlar Çukurova'nın güzel oyuncusu Melike İpek Yalova'ya yeni bir dizi teklifi geldi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde üç sezon boyunca Doktor Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova'nın yeni projesi belli oldu. Yalova, dizinin 97. bölümünde uçak kazası sahnesiyle projeye veda etmişti. MF Yapım'ın hazırladığı ve yeni sezonda yayınlanacak dizilerden birisi olan Mahkum dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşiyor. Kadroya katılan isimlerden birisi de Melike İpek Yalova oldu. Güzel oyuncu Mahkum dizisinde Büge karakterine hayat verecek.

Giriş Tarihi 28 Ekim 2021, 08:20 Güncelleme 28 Ekim 2021, 08:21
Bir Zamanlar Çukurova’nın yıldızından kariyerini taçlandıracak yeni proje! Kasıp kavuran sonla gitmişti!

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova'da çok sevilen isimler arasında yer alan Melike İpek Yalova'nın yeni projesi belli oluyor. Güzel oyuncunun canlandırdığı Müjgan karakteri geçen sezon uçak kazası nedeniyle senaryo gereği ölmüş ve güzel oyuncu projeen ayrılmıştı. Yaşanan bu gelişmeyle ünlü oyuncunun yeni sezonda hangi dizide rol alacağı merak ediliyordu. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren Melike İpek Yalova en sonunda kararını verdi. Kulislerde konuşulan son bilgilere göre, Melike İpek Yalova MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Mahkum dizisinin kadrosuna katıldı. Merakla beklenen projede Seray Kaya, Hayal Köseoğlu, Altan Gördüm, İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna gibi ünlü isimler de olacak.

GEÇEN SEZON AYRILMIŞTI

Doktor Müjgan karakteriyle Bir Zamanlar Çukurova izleyicilerinin gönlüne taht kuran Melike İpek Yalova geçen sezonun sonlarına doğru uçak kazası nedeniyle senaryo gereği ölerek projeye veda etmişti.

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Hal böyle olunca güzel oyuncunun yeni sezonda hangi dizide rol alacağı merak edilir oldu. Bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiren Melike İpek Yalova en sonunda kararını verdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Melike İpek Yalova MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Mahkum dizisinin kadrosuna katıldı.

Merakla beklenen projede Seray Kaya, Hayal Köseoğlu, Altan Gördüm, İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna gibi ünlü isimler yer alıyor.

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

Melike İpek Yalova 29 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızıdır.

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi'nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi' eğitimi almıştır.

Melike İpek Yalova, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kastilya Prensesi Isabella olarak oyunculuk yaptı.

Çocukluğunda babasını rol model aldığını belirten başarılı oyuncu, 2011 yılında Elele dergisine verdiği röportajda, "Yaşıtlarım çizgi film izlerken, tartışma programları izliyordum" ifadelerini kullandı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Müjgan karakterine dizinin 97. bölümünde projeye veda etmişti.