2021 Survivor 1. ve 2. finalistleri belli oldu! Survivor finalistleri kimler? Yarışmaya veda eden isimler ise…

Survivor finalistleri kimler? Yarışmaya veda eden isimler kimler oldu? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılmaya başlandı. 2021 Survivor 1. ve 2. finalistleri belli oldu ve nefeslerin tutulduğu anlarda heyecan doruktaydı. Yarın Survivor finali yaşanacak ve SMS'te en yüksek oyu olan kişi şampiyonluğu göğüsleyecek. İşte bugün şampiyonluğa yaklaşan ve veda eden o isimler…

Giriş Tarihi 25 Haziran 2021, 08:14 Güncelleme 25 Haziran 2021, 08:14
2021 Survivor 1. ve 2. finalistleri belli oldu! Survivor finalistleri kimler? Yarışmaya veda eden isimler ise…

İÇİNDEKİLER

Akşam saatlerinde yoğun bir şekilde Survivor finalistleri kimler? Sorusunun yanıtı araştırılır oldu. TV8'in fenomen yarışmasında sona gelindi ve yarı finalist koltuğuna oturan 4 yarışmacıdan ikisi elenirken en çok SMS oyunu alan iki yarışmacı ise yarınki final koltuğuna oturmaya hak kazandı. An itibariyle 2021 Survivor 1. ve 2. finalistleri belli oldu ve heyecan doruktaydı. Peki yarışmaya veda eden isimler hangileri oldu? İşte Survivor'da yaşananlar…

SURVİVOR'DAN ELENEN İSİMLER KİMLER OLDU?

Acun Ilıcalı kimin eleneceğini tahmin edemediğini söylerek, "Oylar o kadar yakın ki birbirine. Sonuç 50 buçuğa, 49 buçuk. Çok az bir oy farkı var. Bilemiyorum nasıl yapacağız ama durum bu. Kafamda bir şey var. Buna tek başıma karar verme şansım yok. Kısa bir toplantı yapacağız. Sonucu açıklayacağız. Durum bildiğiniz gibi değil.' dedi.

İsmail, Ayşe ve Poyraz arasında yapılacak oylama ile finale gelemeden elenen ilk isim Aleyna oldu.Poyraz, seçildikten sonra 'Oylar ucu ucuna olsa da kazanan ben olsam da, Aleyna'yı çok çok tebrik ediyorum. Sonuna kadar hak etti burada olmayı' diyerek, yarışma arkadaşını alkışladı.

FİNALİSTLER BELLİ OLDU!

Acun Ilıcalı sırası olarak yarın finalde yer alacak isimleri açıkladı. Survivor 2021'in ilk finalisti İsmail Balaban oldu. İsmail kendisine oy veren ve destek olan herkese teşekkür etti. Sonraki isim ise Poyraz oldu, böylece elenen isim de Ayşe oldu. Yarın şampiyon isim belli olacak, Poyraz ile İsmail'den hangisi en fazla SMS oyunu alırsa o şampiyonluğu göğüsleyecek.

SURVİVOR SMS NUMARASI KAÇ?

TV8'in Yan Ekran uygulamaı üzerinden kırmızı ve mavi takım yarışmacılarına oy verilebiliyor. Bunun yanında Yan Ekran uygulamasından daha birçok işlem gerçekleştirilebiliyor. Söz konusu uygulama ise Android ve Iphone sürümlerine göre indirilebiliyor. Öte yandan SMS ile de oy kullanmak mümkün.

Survivor 2021 yarışmacıları arasından eleme adayı olanlar için SMS kullanmak adına; yarışmacının adını yazıp 1890'a göndererek oy kullanabilirsiniz.

Adada kalmasını istediğiniz Survivor yarışmacısı için gönderilen SMS ücretleri de araştırılıyor. SMS ücreti 2.9 TL olarak biliniyor.