Merve Dizdar'ın eşi Gürhan Altundaşar nereli? Merve Dizdar ne zaman evlendi? Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında?

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar ile boşanma kararı aldığını sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum." açıklamasında bulundu. Bu gelişmeler üzerine vatandaşlar, "Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında? Merve Dizdar'ın eşi Gürhan Altundaşar kimdir? Sorularını araştırmaya başladı.

Giriş Tarihi 17 Haziran 2021, 08:51 Güncelleme 17 Haziran 2021, 08:52
Merve Dizdar’ın eşi Gürhan Altundaşar nereli? Merve Dizdar ne zaman evlendi? Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Masumlar Apartmanı dizisiyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar ile boşanma kararı aldığını sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum." açıklamasında bulundu. Bu gelişmeler üzerine vatandaşlar, "Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında? Merve Dizdar'ın eşi Gürhan Altundaşar kimdir?

MERVE DİZDAR KIRMIZI ODA'YA MI GEÇTİ?

Oyuncu Merve Dizdar'ın Kırmızı Oda dizisinin sezon finalinde konuk olması bekleniyor. Dizinin kadrosuna geçip geçmeyeceği ise henüz bilinmiyor.


Başarılı oyuncuları farklı hikayelerle ekranlara getiren Kırmızı Oda dizisine daha önce de Doğduğun Ev Kaderindir'in ana karakteri Zeynep konuk olmuştu. Zeynep karakterini Demet Özdemir canlandırmıştı.

MERVE DİZDAR KİMDİR?

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmaktadır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp, halen devam etmektedir. İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite'de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluşmaktadır. Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

İşte, Merve Dizdar'ın rol aldığı diziler ve film projeleri;

DiziYıl Dizi/Film Rol Kanal Notlar

2015 Kertenkele (dizi) İrem ATV

2015 Kırgın Çiçekler İrem (Konuk Oyuncu) ATV

2014 Beş Kardeş Fatma Kanal D

2015 Çılgın Dersane Üniversitede Astrolog Özge Show TV

2013 Doksanlar Selin ATV

2013 Bir Yastıkta (dizi) Yeliz Gelin (Konuk Oyuncu) TRT 1

2012 İnsanlar Alemi Konuk Oyuncu

2012 Kavak Yelleri (dizi) Saliha

Sinema

2020 Eltilerin Savaşı

2016 Yok Artık 2

2013 Mandıra Filozofu

2011 Bir Ses Böler Geceyi