Acun Ilıcalı'dan flaş karar o dizinin fişini çekti ilerleyen haftalarda... Yalan oldu artık ekranlarda olmayacak veda zamanı geldi!

Acun Ilıcalı'dan flaş karar fişi çekti ilerleyen haftalarda... Yalan oldu artık ekranlarda olmayacak veda zamanı geldi! TV 8 ekranlarında yayınlanan fenomen diziyle alakalı flaş bir iddia ortaya atıldı. O dizinin ilerleyen haftalarda ekranlarda olmayacağı konuşuluyor. 1 Ocak 2021'de yayın yaşamına başlayan Exxen'de kullanıcılar muhtelif meseleler yaşamıştı. Özellikle son zamanlarda TV 8' de bazı projelerin yaşam geçmesiyle ortalık karıştı. Masterchef 2020'in 3 Ocak'ta final yapması ve Survivor'ın 9 Ocak'ta başlamasıyla birlikte gözler TV8'in yeni yıldaki program akışına çevrildi. Öte yandan Yılbaşı akşamı özel bir programla ekranlarda O Ses Türkiye'nin yeni sezonu da başlayabileceği konuşuluyor.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2021, 08:50 Güncelleme 19 Ocak 2021, 08:50
Acun Ilıcalı’dan flaş karar o dizinin fişini çekti ilerleyen haftalarda... Yalan oldu artık ekranlarda olmayacak veda zamanı geldi!

İÇİNDEKİLER

Acun Ilıcalı'dan flaş karar fişi çekti ilerleyen haftalarda... Yakın bir zamanda Masterchef Türkiye'nin final yapmasıyla beraber Survivor 2021 başladı. Masterchef'in reytinglerinin iyi olması ve yılbaşında özel bir programla ekranlarda olan; juri koltuğunda Murat Boz, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Hadise'nin oturduğu O Ses Türkiye'nin başlayacağı konuşulmakta. O Ses 2021 Yılbaşı programıyla da bunun sinyalleri verilmişti. Ancak bu programların başlaması yayın akışını sıkıntıya soktu. Bu nedenle Acun Ilıcalı'nın yeni sezonda O Ses Türkiye ve diğer programların yayın akışında sıkıntı olmasın diye Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin fişini çektiği iddia edildi. Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları takvim.com.tr'de...

O DİZİNİN FİŞİ ÇEKİLİYOR

Yılbaşı akşamı özel bir programla ekranlarda O Ses Türkiye'nin yeni sezonu da başlayabileceği konuşuluyor. Acun Ilıcalı'nın TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin üstünü çizdiği iddialar arasında yer aldı.

Acun Ilıcalı'nın kanalı olan TV8'de programların üst üste gelmesi ise tüm dengeyi alt üst etti. O Ses Türkiye ve Survivor 2021 sezonunun başlayacak olması, programların çakışmasına neden oldu .

Survivor 2021 ve O Ses Türkiye'nin ekranlara gelecek olmasının ardından, iki programın çakışma ihtimali herkesi büyük bir merakın içerisine sürükledi.

TV8'de programların üst üste gelmesiyle birlikte, son zamanlarda düşen reytingleriyle beraber tüm gözler Doğduğun Ev Kaderindir dizisine çevrildi.

Öte yandan dizinin akıbetinin ne olacağı ise büyük bir merak konusu oldu. Acun Ilıcalı yeni programlar için hangi yapımın üstünü çizecek?

Doğduğun Ev Kaderindir'in başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol yer alıyor. Başlarda son derece heyecanlı olan dizinin son zamanlarda düşen reytingleri tüm dikkatleri üzerine çekti.

Bununla beraber milyonlarca kişi dizinin final yapıp yapmayacağını merak etmeye başladı. Survivor ve O Ses Türkiye'nin başlayacak olmasıyla beraber, Doğduğun Ev Kaderindir final mi yapacak?

TV 8 kanalında birçok programın başlayacak olmasıyla beraber, Survivor ve O Ses Türkiye'nin çakışabilme ihtimali yükseldi. Bununla beraber kanalın akıbetinin ne olacağı büyük bir merak konusu oldu.

Sosyal medyada Survivor ve O Ses Türkiye'nin başlayacak olmasıyla beraber, Acun Ilıcalı'nın Doğduğun Ev Kaderindir dizisini final yapacağı iddia edildi. Dizinin izleyici kitlesi dizinin final yapıp yapmayacağını merak etmeye başladı.

Bununla beraber son zamanlarda düşen reytinglerinden ötürü, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapacağı iddia edildi.

Konu hakkında hem Acun Ilıcalı'dan hem de dizinin yapımcısından net bir açıklamanın yapılması bekleniyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR OYUNCULARI KİMLER, HİKÂYESİ GERÇEK Mİ?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesinin esin kaynağı Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? sorusu vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir izleyicisiyle buluştuktan sonra hikayesiyle büyük ilgi gördü. Birçok diziye ilham kaynağı olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı yapımın başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol bulunuyor. Yayın hayatına devam eden dizi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Camdaki Kız eserinden uyarlanmıştır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HANGİ KİTAPYAN UYARLANDI? HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı eserinden uyarlanmıştır. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır.