Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da efsane gelişme! Hızır canını hiçe saydı! EDHO 179. bölüm fragmanı

Hızır canını hiçe saydı! Ölüm geldi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da o isme sıkılacak! Başından beri içlerinde ajanlık yapan Ebru'nun ihanetinin ortaya çıkıp çıkmayacağı yeni bölümde belli olacak. Hatırlandığı üzere Ceylan ve Ebru, Bahar'ı otelde köşeye sıkıştırmıştı. Öte yandan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ortalığı kasıp kavuracak transfer girişiminde bulundu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, kahramanca ortaya atılan Hızır, Tipi'nin göz göre göre öldürülmemesi için hayatını riske atmıştı.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2021, 08:18 Güncelleme 24 Ocak 2021, 14:44
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da efsane gelişme! Hızır canını hiçe saydı! EDHO 179. bölüm fragmanı

İÇİNDEKİLER

Ceylan, Bahar'ı tuzağa düşürdüğünü varsayan Ebru'ya baka baka adilikle alakalı laflar söyledi. Bir yandan da vefat eden eşi Gönül'e kavuşmaya çalışan Tipi masada inatla infaz edilmek için uğraşsa da Hızır buna son anda müdahale etti. Ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Levent Sülün eklendi. Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları takvim.com.tr'de...

EDHO'YA YENİ OYUNCU

Bir süredir ekranlardan uzak kalmış olsa da sürprizlerin ardı arkasının kesilmeyeceği yeni bölümleriyle bekleyenlerin huzuruna geçecek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Levent Sülün eklendi. Dinamikliğini kaybetmeyen bir oyuncu akışının olduğu Eşkıya Dünyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da boy gösterecek olan Levent Sülün, mesleki kariyerinde televizyon dünyasına damgasını vuran Diriliş Ertuğrul ve Kurtlar Vadisi isimli dizi projelerinde yer almıştır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA REYTİNGLERİ ALTÜST EDEN SAHNE!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli'nin ağızları bir karış açık bırakan açıklamalar gerçekleştirerek; "Masanın 14. kuralına göre, masada liderlik etmiş bir kişi, masanın üyelerinden biri için hayatını ortaya koyabilir. İlyas Tipi için yapman gerekeni bana yapacaksın" sözleriyle ders niteliğinde bir tavır sergilemesi izleyici kitlesinin ilgi odağı haline haline gelerek sosyal medyada kendine geniş ölçüde yer buldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 179.BÖLÜM FRAGMANI DUYURULDU MU?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi isimlerin oluşturduğu ve Salı akşamı heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle tutkunlarının karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı şu an için henüz paylaşılmadı. Fakat yayıncı kuruluş tarafından aktarılır aktarılmaz içeriğimizde yeni bölüm fragmanı videosuna yer verilecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Ülkeleri yıkan öyle toplar, tüfekler, silahlar değildir; içindeki hainlerdir!"

İhaneti kaldıramayan Tipi'nin hamlesi masadaki dengeleri yeniden bozar. Alpaslan'ın kararında çoğunluğu yakalayan Yaman Korkmaz, aynı çoğunluğu masa kurallarına uymayan Tipi'nin oylamasında yakalamak ister.

YAMANLARIN HAİN PLANI

Tipi'yi ortadan kaldırmak için İlyas Çakırbeyli'den masayı toplamasını talep eder.

KORKMAZLARIN AMACI NE?

Yaman Korkmaz, bir yandan da Babası Hamdi Korkmaz'la birlikte Hızır ve Alpaslan Çakırbeyli'nin ortadan kaldırılması için de plan yapar.

HIZIR'IN TİPİ MÜCADELESİ

Hızır Çakırbeyli ise dostu Tipi'nin hayatını kurtarmak için mücadele eder. Hızır Çakırbeyli'nin yaptığı planda en büyük sorun ise hayatını kurtarmaya çalıştığı dostu Tipi'dir.

Gönül'üne kavuşmak için sabırsızlanan Tipi, Hızır Çakırbeyli'nin işini zora sokar.

FAÇALI CEPHESİNDE DE İŞLER KARIŞIK

Çakırbeyli ailesinin yanı sıra Façalı ailesinde de ortalık durulmaz. Emine Façalı, masada kardeşi Tipi'nin oylamasında eller kalkmaması için Haşmet ve Behzat Façalı'yı sıkıştırır.

İÇLERİNDEKİ HAİN KİM?

Hızır Çakırbeyli, Tipi'nin hayatını kurtarmaya çalışırken bir yandan da içlerindeki haini bulmak için plan yapar.

Okların Bahar'ı göstermesinden rahatsız olan Hızır Çakırbeyli'nin yine de içine kurt düşer.

EN BÜYÜK DARBEYİ ALIYORLAR

Haini ortaya çıkarmak için Ceylan Çakırbeyli ile birlikte plan yapan, Hızır Çakırbeyli, adım adım haine yaklaşır.

Çakırbeyli ailesi ve dostları ise en büyük darbeyi her sırlarını bilen ve her zaman yanlarında olan Avukat Ebru'dan alacaklardır.