Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak?

ATV'nin izlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezona ne zaman merhaba diyeceği merak ediliyor. Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Başrollerinde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı EDHO 6.sezon tarihi belli oldu mu? Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. EDHO 6. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu henüz yanıt bulmadı. Dizinin yeni sezonunun eylül ayında başlaması bekleniyor. Ancak resmi tarih hakkında yayıncı kuruluş ATV'den açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacaktır

Giriş Tarihi 23 Eylül 2020, 09:33 Güncelleme 23 Eylül 2020, 09:33
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 166. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonu için heyecan dolu geri sayım başladı. Her sezonu ilgiyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezonu ile ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Peki EDHO 6.sezon tarihi belli oldu mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) merakla beklenen yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Sezon finalinde neler yaşanmıştı? İşte tüm bilgiler… EDHO 6. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu henüz yanıt bulmadı. Dizinin yeni sezonunun diğer yıllarda olduğu gibi Eylül ayında başlaması bekleniyor. Ancak resmi tarih hakkında yayıncı kuruluş ATV'den açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacaktır.

EDHO 6. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

EDHO 6. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu henüz yanıt bulmadı. Dizinin yeni sezonunun eylül ayında başlaması bekleniyor. Ancak resmi tarih hakkında yayıncı kuruluş ATV'den açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacaktır

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN?

EDHO 6. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu henüz yanıt bulmadı. Dizinin yeni sezonunun diğer yıllarda olduğu gibi Eylül ayında başlaması bekleniyor. Ancak resmi tarih hakkında yayıncı kuruluş ATV'den açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Hızır, dostlarının ihanetiyle masadan gönderilirken, Feyyaz, en başından beri ince ince işlediği hain planlarının neticesine ulaşmıştır. Sırada, masanın hakimiyetini tamamen ele almak için önce Hızır ve Alparslan'ı öldürmek ardından da tüm masa üyelerini bitirmek vardır. Yapılan plan doğrultusunda Kasaplar, Çakırbeyliler için düzenlenen suikastın başarılı geçtiği haberini verecek, bu haberi bekleyen Feyyaz ise kalıcı bir barış yapmak bahanesiyle bir araya topladığı masa üyelerinin işini bitirecektir.

Nitekim işler bu kez planladığı gibi gitmez. Dostu tarafından ihanete uğradığını düşünen İlyas'ın Behzat'a karşı tavrı sert ve nettir. Artık hiçbir dostu kalmadığını düşünüp üzülürken; Ömür'ün de yaşanacakları önceden bildiğini öğrendiğinde, kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kere daha anlayacaktır. Nihayetinde Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında bir taraf seçmek zorunda kalacak tek kişi yalnızca Ömür olmayacaktır. Tipi ve Haşmet'in, kardeşim dediği Hızır'a ihanet etmelerine razı gelemeyecek olan Emine de restini çekip evinden ayrılır. Hem kardeşinin hem de eşinin sırtını döndüğü Haşmet'in Behzat'ı da kaybetmesi an meselesidir. Bu ayrılıklara en çok üzülecek olan kişi ise tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak olan Hızır olacaktır.