EDHO çok konuşulacak flaş bir transfer yaptı! O karakteri oynayacak... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bomba gelişme!

Yeni sezonuyla yakında Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisine flaş bir isim katıldı. ATV ekranlarında büyük bir heyecanla izlenen ve 6. sezon hazırlıklarına başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonu için geri sayım sürüyor. İzleyiciler yeni sezonu beklerken diziye yıldız ismin katıldığı iddia ediliyor. Bugüne kadar birçok dizi ve film projesinde karşımıza çıkan Pelin Akil'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunda yer alacağı konuşuluyor. İzleyiciler şimdi güzel oyuncunun dizide hangi karakteri canlandıracağını merak ediyor. İşte son dakika haberleri ve detaylar takvim.com.tr'de

Giriş Tarihi 22 Eylül 2020, 09:04 Güncelleme 22 Eylül 2020, 09:04
EDHO çok konuşulacak flaş bir transfer yaptı! O karakteri oynayacak... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bomba gelişme!

İÇİNDEKİLER

Her sezonu beğeniyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yeni sezonda yaşanacak olaylar ve diziye katılacak isimler merak konusu oldu. Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yeni sezonunda, Pelin Akil hayranlarıyla buluşacak. Perşembe günü yeni sezon çekimlere başlayacak olan dizinin yeni bölümlerinde; Engin Benli, Ünal Silver, Hakan Atalay, Adnan Biricik ve Erol Babaoğlu da rol alacak. İzleyiciler şimdi yapım şirketinden konu hakkında yapılacak açıklamaları beklemeye başladı. Ayrıca Pelin Akil'in diziye katıldığında hangi karakteri canlandıracağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte son dakika haberleri ve detaylar takvim.com.tr'de

EDHO'DAN ÇOK KONUŞULACAK TRANSFER

Son olarak ortaya atılan iddialara göre Pelin Akil'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna katıldığı konuşulmaya başlandı. İzleyiciler şimdi yapım şirketinden konu hakkında yapılacak açıklamaları beklemeye başladı.

EDHO 6. SEZONDA MASAYA DAHLAN SÜRPRİZİ

Yeni sezonu bekleyen izleyiciler dizide sürekli adı geçen ancak henüz gözükmeyen Dahlan'ı Kurtlar Vadisi'nden bir ismin canlandırmasını istiyor. İzleyiciler özellikle Dahlan'ı Kurtlar Vadisi Pusu'ya İskender Büyük karakteriyle damgasını vuran Musa Uzunlar'ın ya da Ersoy Ulubey karakterini canlandıran Ümit Acar'ın oynaması yönünde talep de bulunuyor.

EDHO 6. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

EDHO 6. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu henüz yanıt bulmadı. Dizinin yeni sezonunun gelecek haftalarda başlaması bekleniyor. Ancak resmi tarih hakkında yayıncı kuruluş ATV'den açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

"Bizim dostumuz yok!"

Hızır, dostlarının ihanetiyle masadan gönderilirken, Feyyaz, en başından beri ince ince işlediği hain planlarının neticesine ulaşmıştır.

FEYYAZ'IN HAİN PLANLARI

Sırada, masanın hakimiyetini tamamen ele almak için önce Hızır ve Alparslan'ı öldürmek ardından da tüm masa üyelerini bitirmek vardır.

KASAPLAR'DAN ÇAKIRBEYLİLER'E SUİKAST PLANI

Yapılan plan doğrultusunda Kasaplar, Çakırbeyliler için düzenlenen suikastın başarılı geçtiği haberini verecek, bu haberi bekleyen Feyyaz ise kalıcı bir barış yapmak bahanesiyle bir araya topladığı masa üyelerinin işini bitirecektir. Nitekim işler bu kez planladığı gibi gitmez.

İLYAS VE BEHZAT KARŞI KARŞIYA

Dostu tarafından ihanete uğradığını düşünen İlyas'ın Behzat'a karşı tavrı sert ve nettir. Artık hiçbir dostu kalmadığını düşünüp üzülürken; Ömür'ün de yaşanacakları önceden bildiğini öğrendiğinde, kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kere daha anlayacaktır.

FAÇALI VE ÇAKIRBEYLİ AİLELERİ NE YAPACAK?

Nihayetinde Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında bir taraf seçmek zorunda kalacak tek kişi yalnızca Ömür olmayacaktır. Tipi ve Haşmet'in, kardeşim dediği Hızır'a ihanet etmelerine razı gelemeyecek olan Emine de restini çekip evinden ayrılır.

HAŞMET'İN BEHZAT'I DA KAYBETMESİ AN MESELESİ

Hem kardeşinin hem de eşinin sırtını döndüğü Haşmet'in Behzat'ı da kaybetmesi an meselesidir. Bu ayrılıklara en çok üzülecek olan kişi ise tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak olan Hızır olacaktır.