Öğrenciler laptopları nasıl alacak? Nereden başvuracak? Acun Ilıcalı Hediye Dizüstü Bilgisayar kampanyası kaç TL toplandı?

Acun Ilıcalı hediye dizüstü laptop kampanyasında ne kadar para topladı? Bir çok kişinin destek olduğu kampanya kim ne kadar ödeme yaptı? Acun Ilıcalı Hediye Dizüstü laptop kampanyası öğrenciler bilgisayarları nereden alacak? Laptop kampanyası toplanan toplam para ne kadar? Acun Ilıcalı öğrencilere bilgisayarları nasıl ulaştıracak? Soruları oldukça merak ediliyor. Gecenin en yüksek bağışçısı Bahçeşehir Eğitim Kurumları oldu. Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu başkanı Hüseyin Yücel canlı yayına bağlanarak 1 milyon lira bağışladıklarını duyurdu. Acun Ilıcalı bağış miktarını duyunca alkışladı. Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi'nin sahibi Enver Yücel'in oğlu. İşte son dakika haberleri ve detaylar takvim.com.tr'de

Giriş Tarihi 22 Eylül 2020, 09:06 Güncelleme 22 Eylül 2020, 09:06
Öğrenciler laptopları nasıl alacak? Nereden başvuracak? Acun Ilıcalı Hediye Dizüstü Bilgisayar kampanyası kaç TL toplandı?

İÇİNDEKİLER

Acun Ilıcalı Hediye Dizüstü Bilgisayar kampanyası kaç TL toplandı? Sorusu oldukça merak edildi. Yüzyüze eğitim programı ile birlikte laptop'u olmayan öğrenciler için dün gece önemli bir organizasyon yapılmıştı. Bilgisayarı olmayan çocuklara dizüstü bilgisayar almak için nakit bağışı kampanyası yapıldı. Kızılay üzerinden toplanan paralarla alınacak dizüstü bilgisayarlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılacak. Bir bilgisayarın maliyeti 3 bin lira olarak hesaplandı. Kendi kanalı üzerinden bağış yayını yapan Acun Ilıcalı, gecede sürprizler yaşadı. Yayına 'bağışçı' diye bağlanan bir kadın ise gecenin olayı oldu. Peki öğrenciler laptopları nasıl alacak? Nereden başvuracak? İşte son dakika haberleri ve detaylar takvim.com.tr'de

ACUN ILICALI KIZLARI ADINA BAĞIŞ YAPTI

Acun Ilıcalı'ya canlı yayında gelen sürpriz telefon da ailesinden oldu. Kızı Leyla Ilıcalı yayına bağlanıp "Baba biz 3 kardeş yardım yapacağız ama senin açıklamanı istiyoruz' dedi. Leyla, babasından onlar adına 'bağış' yapmasını isteyince Acun Ilıcalı 'Ben de kızlarım adına 500 bin lira bağışlıyorum' dedi.

BAĞIŞ YAPAN TEK SANATÇI

Dizilerden milyonlar kazanan sanatçılar ellerini cebine atmazken kampanyaya katılan tek sanatçı Haluk Levent oldu. AHBAP derneği ile hayırseverliğini taçlandıran Haluk Levent, bilgisayar için de 200 bin lira bağış yaptı.

EN YÜKSEK BAĞIŞI KİM YAPTI

Gecenin en yüksek bağışçısı Bahçeşehir Eğitim Kurumları oldu. Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu başkanı Hüseyin Yücel canlı yayına bağlanarak 1 milyon lira bağışladıklarını duyurdu. Acun Ilıcalı bağış miktarını duyunca alkışladı. Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi'nin sahibi Enver Yücel'in oğlu.

EN YÜKSEK 2. BAĞIŞI YAPAN KİŞİ

Dizüstü bilgisayar kampanyasında gecenin en yüksek ikinci bağışı kamuoyunda pek bilinmeyen bir isimden geldi. Gülderen Holding'in başkanı Kerem Gülderen canlı yayına bağlandı ve 700 bin lira bağışladıklarını duyurdu. Kerem Gülderen'in şirketi enerji sektöründe hizmet veriyor.

MESUT ÖZİL YARDIM YAPTI

Spor camiasından gelen tek bağış İngiltere'den oldu. Ünlü futbolcu Mesut Özil ile eşi Amine Gülşe Özil kampanyaya katılan tanık isimlerden oldu. Amine Gülşe yayına bağlanıp eşiyle birlikte kampanyaya 250 bin lira bağışta bulunduklarını duyurdu.

HUAWEI 50 LAPTOP BAĞIŞLADI

Öğrencilere diz üstü bilgisayar kampanyasında şaşırtan bağışlardan biri de teknoloji devi Huawei'den geldi. Huawei yaptığı bağışın yüksekliği değil 'cimriliği' ile sosyal medyanın gündemi oldu. Huawei Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü şirket olarak 50 diz üstü bilgisayar bağışladıklarını duyurdu. Bu 'cüzi' bağış sosyal medyada alay konusu oldu.

Kimler ne kadar yardım yaptı!

Rezan Epözdemir - 100 bin tl

Acun Ilıcalı - 500 bin tl

Tayfun Acar - 100 Bin TL

Selin Ciğerci - 200 Bin TL

Hüseyin Yücel - 1 Milyon TL bağışladı

Eda Kosif - 501 Bin TL

Levent Uysal - 200 Bin TL

Mesut Özil - 250 bin TL

Kızılay Başkanı - 250 bin TL

Haluk Levent - Ahbap Derneği Başkanı olarak 200 Bin TL

Laptopları Dizüstü Bilgisayarları MEB dağıtacak! MEB'den başvurular alınacak!

Acun Ilıcalı duyurduğu Laptop kampanyasında dağıtma kısmını Milli Eğitim Bakanlığı yapacak. Acun Ilıcalı topladığı tüm parayı MEB'e aktaracak ve MEB başvuran tüm öğrencilere Laptopu ulaştırmak için uğraşacak.