Survivor şampiyon ne kadar alacak? Survivor ödül ne? Survivor birincilik ödülü ne kadar?

Survivor ödül ne? Survivor birincilik ödülü ne kadar? Survivor şampiyon ne kadar alacak? Survivor 2020 büyük finalinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Finale kalan son iki yarışmacı Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven halk oylamasına çıkarken, en çok oyu alan kişi Survivor 2020 şampiyonu olacak. Yarışmayı kimin kazanacağı merak edilirken, arama motorlarında sorgulanan bir diğer konu da yarışmanın birincisinin ne kadar ödül alacağı oldu. Peki, Survivor ödül ne? Survivor birincilik ödülü ne kadar? Survivor şampiyon ne kadar alacak? İşte merak edilen soruyla ilgili bilgiler!

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2020, 22:21 Güncelleme 14 Temmuz 2020, 22:21
Survivor şampiyon ne kadar alacak? Survivor ödül ne? Survivor birincilik ödülü ne kadar?

İÇİNDEKİLER

Survivor birincilik ödülü ne kadar? Survivor ödül ne? Survivor'da şampiyon kaç TL alacak? 2020 Survivor yarı final ve final heyecanı yaşanıyor ve şampiyon isim belli oluyor. Finalde şampiyon isim büyük ödüle ulaşacak. Peki, Survivor birincilik ödülü ne kadar? 2020 Survivor ödül ne? Büyük finale sayılı saatler kala işte merak edilen bilgiler!

SURVİVOR BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ NE KADAR?

Survivor'da büyük ödül henüz açıklanmadı. Acun Ilıcalı'nın bu akşamki programda konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. Bir önceki sene Survivor'da ödül 500.000 ₺ idi. Bu yılkı Survivor yarışmasında ödülün en az 500.000 ₺ olması bekleniyor.

SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN?

Yarışmada bu akşam yarı final bölümü yapılıyor ve elenecek son kişi belli oluyor. Survivor 2020 finali 14 Temmuz Salı akşamı yapılacak ve kazanan isim belli olacak.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor yarı finalde elenen isim Yasin Obuz oldu.

SURVİVOR YARI FİNALDE KİMLER YARIŞACAK?

Cemal Can Canseven
Yasin Obuz
Barış Murat Yağcı

SURVİVOR GALATAPORT SEYİRCİ GİRİŞİ VAR MI?

Acun Ilıcalı dün akşam yaptığı açıklamada Galataport'taki çekimlere izleyici alınamayacağını belirtti.

GALATAPORT NEREDE?

Galataport Karaköy'de yer alıyor. Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesi Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü'ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer alan bir liman ve kentsel dönüşüm projesi. Proje kapsamında yeni bir kruvaziyer terminali, bekleme alanları, biletleme kontuarları, devlet otoriteleri için kullanım alanları, duty free dükkanları, teknik alanlar, otel, restoran ve diğer ticari işletmeler inşa edilmesi hedeflenmektedir.