13 Temmuz Survivor sms halk oylaması! TV 8 Survivor 2020'de son dakika Berkan elendi mi?

TV 8 Survivor Berkan elendi mi? Ekranların en çok izlenen, en uzun soluklu fenomen yarışması Survivor'da sezonun sonuna gelindi. Dün akşam ekrana gelen canlı yayındaki son bölümde Survivor 2020'nin son parkur oyunu, son dokunulmazlık oyunu oynandı. Günün birincisi olan Cemal Can, Berkan'ı final oyununda yenerek dokunulmazlığı kazandı. Diğer üç isim, Barış, Berkan, Yasin ise bu akşam yapılacak canlı yayındaki konseyde devam mı tamam mı savaşı verecek. Bu üç isim arasında SMS sıralaması sonucunda en az oyu alan Survivor 2020'ye veda edecek. Peki, Survivor'da kim elenecek? SMS sıralamasında kim birinci olacak, kim yarışmaya veda edecek? Survivor 2020 son üçlüsü kimler olacak? Yüzleşme konseyinde neler yaşanacak?

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2020, 08:56 Güncelleme 13 Temmuz 2020, 08:56
13 Temmuz Survivor sms halk oylaması! TV 8 Survivor 2020’de son dakika Berkan elendi mi?

İÇİNDEKİLER

acunn.com: TV 8 Survivor Berkan elendi mi? Survivor son bölümde dokunulmazlığı Cemal Can kazanmıştı. Konseyde Berkan, Barış ve Yasin arasında oylama yapılacak. Canlı yayında yapılacak oylama ile oluşan SMS sıralaması sonucunda Survivor'da elenen isim belli olacak. 12 Temmuz Pazar günü Survivor'da yüzleşme konseyi ekranlara gelen Survivor'da neler yaşandı? Survivor'da kim elendi, SMS sıralaması nasıl, Berkan mı Yasin mi Barış mı elendi? Acun Ilıcalı Survivor hayallerine veda eden ismin BERKAN olduğunu açıkladı. Survivor 2020'de 134. yeni bölümde yüzleşme konseyinde neler yaşandı? İstanbul'a özel jetle gelecek 3 kişi kim?

12 TEMMUZ SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Acun Ilıcalı Survivor hayallerine veda eden ismin BERKAN olduğunu açıkladı.

12 TEMMUZ PAZAR SURVİVOR 2020'DE KİM ELENDİ? SMS SIRALAMASI NASIL?

Şubat ayında son yılların en iyi başlangıcını yaparak sezon açılışı yapan Survivor 2020'de bu akşam bir kişi yarışmaya veda edecek. Survivor 2020'de Final Dörtlüsü; Cemal Can, Berkan, Barış ve Yasin'den oluşuyordu. İki günlük yorucu ve inanılmaz bir efor harcadıkları oyun sonrasında Cemal Can dokunulmazlığı kazandı. Geriye kalan isimler Barış, Berkan ve Yasin için bu akşam bir eleme yapılacak. SMS sıralamasına göre Barış, Berkan ve Yasin arasından bir kişi elenecek. Yüzleşme bittikten sonra canlı yayında bu sorunun cevabı belli olacak. CANLI HABER bağlantısı ile anlık değişimi görebilirsiniz.

SURVIVOR'DA YÜZLEŞME KONSEYİ HEYECANI

Dokunulmazlığı kazanan Cemal Can dışında üç yarışmacı, Survivor'dan elenen isimlerle yüzleşecek. Heyecanla beklenen yüzleşme konseyinde neler yaşanacak? Berkan, Barış ve Yasin, Survivor 2020 yüzleşme konseyinde nelerle karşılaşacak? Sonrasında canlı olarak ekrana gelecek kısımda ise bir oylama yapılacak. Yüzleşmede özellikle Evrim'in Berkan'a tepkisi dikkat çekti. Sercan ise başarısının takdir edilmemesine üzüldüğünü açıkladı. Ayrıca Berkan'ın kendi takımına gelmek istemeyişine de rahatsız olduğunu anlatan Sercan içini döktü.

SURVIVOR SON ÜÇ GÜNÜN PROGRAMI

Survivor 2020'nin final programı, geçen hafta Acun Ilıcalı tarafından açıklanmıştı. Fakat dün akşam canlı yayında oyunun uzaması nedeniyle eleme yapılamadı. Bu nedenle programda bazı değişiklikler oldu. Survivor 2020 son üç günü şu şekilde olacak;

12 Temmuz Pazar: Yüzleşme konseyi ve sonrasında canlı yayında bir eleme yapılacak.

13 Temmuz Pazartesi: Yapılan eleme sonrasında kalan üç kişi İstanbul'a gidecek. Galaport'ta yapılacak Survivor 2020 büyük final ilk gününde bir kişi daha elenecek.

14 Temmuz Salı: Son eleme sonrasında kalan iki kişi için Büyük Final'de son SMS oylaması yapılacak. Canlı yayında yapılacak oylama sonucunda en çok oyu alan yarışmacı, Survivor 2020'nin şampiyonu olacak.

SURVİVOR 4 FİNALİST KİMLER OLDU?

Survivor'da yarı finale kalan isimler Barış, Berkan, Yasin ve Cemal Can oldu.

SURVİVOR 2020 FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor 2020 finalinin 13-14 Temmuz'da yapılacağını açıkladı.

10 Temmuz Cuma ve 11 Temmuz Cumartesi: Canlı yayında iki oyun oynanacak. Akşamında iki konsey canlı olarak yayınlanacak. Cumartesi akşamı yapılacak eleme ile üç kişi kalacak.

12 Temmuz Pazar: Son üç yarışmacı ile Yüzleşme Konseyi yapılacak. Canlı yayında yapılacak oylama ile finale kalan iki isim belli olacak.

13 Temmuz Pazartesi: İki finalist İstanbul'a gelecek.

13 Temmuz Pazartesi ve 14 Temmuz Salı: İki gün sürecek Büyük final yapılacak.

SURVİVOR ŞAMPİYON ÖDÜLÜ NE KADAR OLACAK?

Survivor 2020'nin final ödülü henüz açıklanmadı. 2019 yılında şampiyonun final ödülü 500 bin TL olarak açıklanmıştı. 2020 yılında final ödülünün 500 bin TL civarında olacağı tahmin ediliyor.

SURVİVOR FİNALİ NEREDE YAPILACAK?

Acun Ilıcalı tarafından paylaşılan bilgilere göre; büyük final Pazartesi ve Salı olacak. Salı akşamı Survivor finali Galataport'ta yapılacak ve 14 Temmuz Salı akşamı Survivor 2020'nin şampiyonu belli olacak.

GALATAPORT NEREDE?

Galataport, Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü'ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer alan bir liman ve kentsel dönüşüm projesi.

GALATAPORT HAKKINDA BİLGİLER

Turizmden kültür sanata, gastronomiden alışverişe kadar hayatın her alanına dokunacak olan Galataport Projesi'nde çalışmalar sürüyor. Projeyle yılda 1,5 milyon kruvaziyer gemi yolcusunun ağırlanması bekleniyor.

Galataport projesinde, Karaköy Rıhtımı'ndan Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü'ne kadar uzanan 1.2 kilometrelik sahil şeridinde çalışmalar 2016 yılı sonunda başlamıştı. Önce limanın Karaköy bölgesinde bulunan tek ve iki katlı yolcu kabul ve pasaport işlemlerinin yapıldığı eski binalar ve antrepoların yıkım işi tamamlanmıştı. Daha sonra proje alanında yer alan İstanbul Modern Sanat Müzesinin bulunduğu binanın yıkılmasıyla yapım çalışmalarına hız verilmiş, geçen yıl ilk ilk beton dökme işleminin ardından yeni binaların yapılmasına başlanmıştı.

Projeyle birlikte daha önce sadece kruvaziyer yolcuların dolaşabildiği sahil de halkın kullanımına açılacak. Alan üzerinde hareketli kapaklarla geçici gümrük alanları oluşturulacak. Yabancı yolcular bu alanlardan terminal binasına alındıktan sonra kapaklar açılarak o bölge tekrar halka açılacak. Proje tamamlandığında İstanbul limanına 6 binden daha fazla yolcu kapasiteli dev yolcu gemileri yanaşabilecek.