Survivor Yasin elendi mi? Survivor yarışmacısı Yasin Obuz kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Survivor 2020'de kalan 4 yarışmacıdan biri de bu akşam gidecek ve sadece 3 kişi kalacak. Bu akşam elenen kişinin Yasin Obuz olup olmayacağı merak ediliyor. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Cemal Can Survivor Yasin'in ismini verecek mi? Tavırlarıyla ve dobra konuşmalarıyla dikkat çeken Survivor Yasin Obuz'un hayatına dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2020, 00:29 Güncelleme 13 Temmuz 2020, 00:29
Survivor Yasin elendi mi? Survivor yarışmacısı Yasin Obuz kimdir, nereli ve kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2020 artık sona yaklaştı ve final heyecanı sardı. Yarı finale kalan 4 yarışmacıdan biri olan Survivor Yasin Obuz dikkat çekiyor, daha önce Masterchef'te yarışan ekranların tanıdık yüzü Survivor Yasin kimdir? Bu akşam bir eleme gerçekleşecek ve heyecan dolu bir ada konseyi yaşanacak. Adadan gidecek kişinin hangi yarışmacı olacağı merak ediliyor. Peki Survivor Yasin Obuz kaç yaşında, mesleği ne?

YASİN OBUZ SURVIVOR'DAN ELENDİ Mİ?

Survivor'ın 12 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Yasin Obuz eleme adayları arasında yer alıyor. Yarışmacının elenip elenmeyeceği birazdan belli olacak.

SURVİVOR YASİN KİMDİR?

21 Kasım 1988'de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor. İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı.
Bunların yanı sıra, çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.
Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg'da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.
Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.

SURVİVOR 2020 FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor 2020 finalinin 13-14 Temmuz'da yapılacağını açıkladı.
10 Temmuz Cuma ve 11 Temmuz Cumartesi: Canlı yayında iki oyun oynanacak. Akşamında iki konsey canlı olarak yayınlanacak. Cumartesi akşamı yapılacak eleme ile üç kişi kalacak.
12 Temmuz Pazar: Son üç yarışmacı ile Yüzleşme Konseyi yapılacak. Canlı yayında yapılacak oylama ile finale kalan iki isim belli olacak.
13 Temmuz Pazartesi: İki finalist İstanbul'a gelecek.
13 Temmuz Pazartesi ve 14 Temmuz Salı: İki gün sürecek Büyük final yapılacak.