Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı boyu kaç?

TV8’in sevilen yarışması Survivor 2020 yarışmacılarıyla dikkat çekiyor ve hayatları araştırılıyor. Cemal Can’ın mavi takıma seçtiği, adada en samimi arkadaşı olan Nisa da bu yarışmacıların başında geliyor. Bu akşamki oyunda parkurda nasıl bir başarı sergileyeceği merak edilen Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı boyu kaç? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 05 Haziran 2020, 18:35 Güncelleme 05 Haziran 2020, 18:35
Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı boyu kaç?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020'de yeni dönem başladı ve 5'şer kişilik gruplarla mavi ve kırmızı takımlar oluşturuldu. Mavi takımda yarışan Survivor Nisa'nın hayatına dair bilgiler yarışma öncesinde sıkça araştırılanlar arasında yer aldı. Özellikle uzun boyu ve küserek parkularda oynamamasıyla dikkat çeken Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Sorusuna dair bilgileri derledik.

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.

Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018'de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor. İnternette yer alan bilgilere göre Nisa'nın boyu 1.70'tir.

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor'da bilindiği üzere Gönüllüler takımından Sercan, Elif, Yunus Emre ve Aycan eleme adayı olmuştu. Acun Ilıcalı Ada konseyinde elenen ismi Aycan Yanaç olarak açıkladı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI