Bey kim olacak? ATV ile Kuruluş Osman son bölüm tamamını izle - Kuruluş Osman 16. bölüm tek parça izle!

Kuruluş Osman 16. bölüm izle! Kuruluş Osman son bölüm izle seçenekleri izleyiciler tarafından akşam saatlerinden itibaren araştırılıyor. Yeni bölümde Osman Bey, Dündar'a Moğollarla işbirliği yapmasının bedelini ödetti. Peki, Dündar'ın ardından Kayı Obası'nın Beyi kim olacak? Bala Hatun, Osman Bey'e sırrını açıklayacak mı? Kuruluş Osman 16. bölüm izleme linkini alt kısımda bulabilirsiniz. Osman Bey ve Alpleri, Balgay ve nökerlerini pusuya düşürdüğü esnada ortaya çıkan Dündar, Osman Bey'e meydan okur. İşte Kuruluş Osman 16. bölüm tek parça izleme linki ve tüm detaylar takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 26 Mart 2020, 09:11 Güncelleme 26 Mart 2020, 09:11
Bey kim olacak? ATV ile Kuruluş Osman son bölüm tamamını izle - Kuruluş Osman 16. bölüm tek parça izle!

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 16. bölüm izle seçeneği izleyiciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman bu akşam saat 20.00'de 16. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Osman Bey ve Alpleri, Balgay ve nökerlerini pusuya düşürdüğü esnada ortaya çıkan Dündar, Osman Bey'e meydan okuyor. Peki, oğlunu ve Dündar Bey'i kaybeden Zöhre Hatun ne yapacak? Kuruluş Osman 16. bölüm izle seçeneği ve Kuruluş Osman son bölüm izle seçeneğini aşağıda bulabilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUŞ OSMAN 16. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Sana şerefli bir ölüm vadediyorum Balgay!"

Osman Bey ve Alpleri, Balgay ve nökerlerini pusuya düşürdüğü esnada ortaya çıkan Dündar, Osman Bey'e meydan okur.

OSMAN BEY, DÜNDAR BEY'E BEDEL ÖDETİYOR

Osman Bey, Dündar'a Moğollarla işbirliği yapmasının bedelini ödetir. Dündar'ın ardından Kayı Obası'nın Beyi kim olacak?

BALGAY'IN AKIBETİ NE OLACAK?

Osman Bey tarafından pusuya düşürülen Balgay'ın akıbeti ne olacak? Oğlunu ve Dündar Bey'i kaybeden Zöhre Hatun ne yapacak? Bala Hatun, Osman Bey'e sırrını açıklayacak mı? Batur'u öldüren Alişar Bey, Konya'dan aldığı destekle nasıl bir hamle yapacak?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Biz ecelden korkmayız imanımızla savaşır, şehadeti kovalarız!"

Ağabeyi Gündüz'ün Balgay tarafından tutsak edildiğini öğrenen Osman Bey, Alpleriyle birlikte Balgay'ın ve Moğol kuvvetlerini tuzağa düşürür.

OBADA ZOR GÜNLER

Dündar Bey, Moğollara verdiği tavizler yüzünden obada zor günler geçirirken, Samsa Çavuş'u da yanına alan Osman Bey, Moğollara ve Balgay'a karşı hamlesini yapar.

BALGAY'A TUZAK

Balgay'ı tuzağa düşüren Osman Bey, Moğollardan Kayıların intikamını alabilecek mi? Pusuya düşen Balgay'ın akıbeti ne olacak?

Osman Bey, Balgay tarafından işkence gören ağabeyi Gündüz Bey'in kurtarabilecek mi? Bala Hatun iyileşebilecek mi? Osman Bey, Dündar Bey'den nasıl hesap soracak?

SAMSA ÇAVUŞ VE OSMAN BEY YENİDEN BULUŞUYOR

Samsa Çavuş ve Osman Bey yeniden buluşması dengeleri nasıl değiştirecek? Sofia'yı ele geçiren Osman Bey, nasıl bir oyun kuracak?