Galatasaray'da corona virüs depremi! Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak karantinada

Galatasaray 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak, koronavirüse mi yakalandı, karantinaya mı alındı? Geçtiğimiz günlerde Abdurrahim Albayrak'a corona virüs testi yapılmış ve negatif çıkmıştı. Bunun üzerine hem Abdurrahim Albayrak'a, hem de eşi Şükran Albayrak'a corona virüs testi yapıldı ve sonuçlar pozitif çıktı. Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ta yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi altına alındığı öğrenildi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 23 Mart 2020, 09:16 Güncelleme 23 Mart 2020, 12:55
Galatasaray’da corona virüs depremi! Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak karantinada

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Spor Kulübü ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak koronavirüs şoku yaşıyor. Başarılı yönetici daha önce koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmış, ilk testi negatif çıkmış ikinci testi ise pozitif çıkmıştı.

ALBAYRAK'A İKİNCİ ŞOK!

Albayrak'a ikinci şok haber ise eşinden geldi. Hürriyet'in haberine göre; Abdurrahim Albayrak'ın eşi Şükran Albayrak'ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Çift karantina altında ve tedavileri sürdürülüyor.

TÜM FUTBOLCULARA TEST YAPILDI

15 Mart'ta oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını stadyumda izleyen, orada teknik heyet ve diğer yöneticilerle de bir araya gelen Abdurrahim Albayrak'ın hemen akabinde hastalanması, kulüpte büyük endişe uyandırdı. Tüm futbolcular ve teknik heyetin kontrolden geçirildi br hiç kimsede virüs tespit edilmediği iddia edildi.