Eleme şoku! Gelinim Mutfakta 21 Şubat bugün kim elendi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve 5 bilezik kazandı?

21 Şubat Gelinim Mutfakta kim elendi sorusu izleyiciler tarafından şu saatlerde araştırılıyor. Kanal D ekranlarında merakla takip edilen programı Gelinim Mutfakta'da bugün haftanın final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Özüm, Reyhan, Özlem ve Elif'İn kıyasıya rekabetinden hangisinin haftayı birinci bitireceği merak ediliyordu. Bu hafta Ezgi beş altın bileziğin sahibi oldu. Özlem ise elendi ancak eleme olmayacağı belirtildi. Peki 21 Şubat Cuma Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve 5 bilezik kazandı? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Giriş Tarihi 21 Şubat 2020, 16:47 Güncelleme 21 Şubat 2020, 16:47
Eleme şoku! Gelinim Mutfakta 21 Şubat bugün kim elendi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve 5 bilezik kazandı?

İÇİNDEKİLER

Kanal D ekranlarında izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen Gelinim Mutfakta programı bugün haftanın final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bugün Gelinim Mutfakta haftanın final bölümünde birincinin hangi isim olduğu ve yarışmaya hangi ismin veda edeceği merak konusu oldu.
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da en iyiler haftası noktalanıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ellerinden gelenin en iyisini yaparak hem birinci olmak hem de beş altın bilezik kazanmak için mücadele verecek. Peki 21 Şubat Cuma Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve 5 bilezik kazandı? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'nın 14 Şubat 2020'de yayınlanan 460. bölümünde Özden-Burçin Saruhan, Gönül-Dilara Aydoğan, Nurcan-Nihan Fevzioğlu ve Emine Bıçak-Gülşah Mirza Pirnel çiftleri yarışacak. Ezgi beş altın bileziğin sahibi oldu. Özlem elendi ancak eleme olmayacak.

GELİNİM MUTFAKTA SAAT KAÇTA?

Gelinim Mutfakta 465. bölüm (14 Şubat Cuma) fragmanı yayınlandı. Programı televizyonda olduğu gibi internet ve mobil uygulamalar üzerinden de izleme imkanı bulunuyor. Gelinim Mutfakta'nın bir önceki güne dair özet bölümü 13.00'te, yeni bölümü ise 13.30-13.35 arasında başlamaktadır.

GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

40 puan toplayan Gülşah ve kayınvalidesi Emine yarışmaya veda etti.

Haftanın en yüksek puanını elde edip 5 altın bileziğin sahibi olan gelin 75 puanla Burçin olarak duyuruldu.

GELİNİM MUTFAKTA FORMATI

Yemek yapan gelinler aynı zamanda hem lezzet, hem görsellik hem de sunum açısından değerlendirilecek. Yani yemeğini lezzetli yapan ve aynı zamanda mükemmel süslenmiş bir masada sunumunu gerçekleştiren gelinler bu masa oturan ve yemeklerden tadan kaynanalar tarafından puanlanacak. Ancak bu puanlama normal bildiğimiz şekilde olmayacak. Kaynanalar kime oy verdiklerini bilmeyecekler. Gelinler başka bir yerde yemeklerini yapacaklar ve kaynanalara sunacaklar.

GELİNİM MUTFAKTA KAYNANALAR NASIL PUANLAMA YAPACAK

Kaynanalar ise önlerine gelen yemeğin kimin olduğunu bilmeden hem yemeğe hem sunuma hem de şekle puan verecekler. Yani bir kaynana kendi gelinine düşük puan vererek gelininin elenmesine neden olabilecek.

FATİH ÜREK KİMDİR?

3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum'da bir işçi ailesinin 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Ailenin tek erkek çocuğu olan Fatih Ürek'in 3 kız kardeşi ve ablası vardır. Bir sucuk fabrikasından çalışan babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınma kararı almasının ardından henüz 1 yaşında iken Bursa'ya giden Fatih Ürek'in çocukluk yılları Bursa'da geçti.

Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Bursa'daki mekanlarda sahne aldıktan sonra sonra İstanbul'a taşınma kararı aldı. 1989 yılında İstanbul'a taşınan Fatih Ürek, 1993'da ilk albümü olan "Yaktı Yaktı"yı çıkardı. Bu albümde Bülent Ersoy'un "Sefam Olsun" albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeniden yorumlamış ve büyük ses getirmiştir. İkinci albümünü 1995 yılında "Sen İki Gözümsün" adıyla çıkaran Fatih Ürek, bu albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.

Uzun yıllar albüm çalışması yapmayan Fatih Ürek, 2008 yılında çıkardığı "Sus" adlı albümü ile müzikal çalışmalarına kaldığı yerden devam etmiştir. 2011 yılında yeni bir albüm çalışmasına daha imza atan Fatih Ürek, bu albümde seslendirdiği "Hayde" ve "Yedi Tepe" şarkıları ile büyükk beğeni toplamıştır. Sevilen sanatçı özellikle kendine has giyim tarzı ve 2008 yılında seslendirdiği "Hadi Hadi" şarkısı ile akıllarda yer edinmiştir.

2015 yılında aldığı fazla kilolar nedeni ile mide amaliyatı olan Fatih Ürek, başarılı geçen ameliyat sonrası oldukça fazla kilo vermiştir. Sevilen şarkıcı Fatih Ürek, son olarak Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan "Gelinim Mutfak" isimli programın sunuculuğunu üstlenmektedir.