Naim Süleymanoğlu'nu kim oynadı? Hayat Van Eck kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

Ünlü sporcu Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesini anlatan "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmi 22 Kasım'da vizyona girdi. Naim Süleymanoğlu'nu kimin oynadığı merak edilmeye başlandı. Peki, "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filminde Naim Süleymanoğlu'nu kim oynadı? Hayat Van Eck kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

Giriş Tarihi 22 Kasım 2019, 11:29 Güncelleme 22 Kasım 2019, 11:32
Naim Süleymanoğlu’nu kim oynadı? Hayat Van Eck kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

İÇİNDEKİLER

Hayat Van Eck kimdir? Türk spor tarihine damga vuran Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" izleyiciyle buluşuyor. Spor kariyerine 47 dünya rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 olimpiyat altın madalyası, 6 Avrupa şampiyonluğu ile 7 dünya şampiyonluğu sığdıran, kendi ağırlığının üç katı ağırlık kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçen Naim Süleymanoğlu'nun hikayesini anlatan filmin detayları merak edilmeye başlandı. Peki, Naim Süleymanoğlu'nu kim oynadı? Hayat Van Eck kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? İşte cevaplar...

NAİM SÜLEYMANOĞLU'NU KİM CANLANDIRDI?

Ünlü sporcu Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesini anlatan "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmi 22 Kasım itibarıyla izleyiciyle buluşacak. Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'nun yaptığı, yapımcılığını Mustafa Uslu'nun üstlendiği filmde Türk spor tarihine damga vuran Naim Süleymanoğlu'nu Hayat Van Eck canlandırıyor.

Hayat Van Eck kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? Detaylar bir sonraki sayfada...

HAYAT VAN ECK KİMDİR?

Hayat Van Eck, 2001 yılında Hollandalı bir baba ve aslen Ankaralı bir annenin çocuğu olarak Amsterdam'da dünyaya geldi. 6 yaşına kadar Hollanda'da yaşadıktan sonra ailesiyle İzmir'e taşındı ve burada büyüdü.

Senaryosunu Onur Saylak'ın yazdığı 2017 yapımı "Daha" filminde 'Gaza' rolünü oynadı. Hayat Van Eck, bu performansından dolayı 24. Adana Altın Koza Film Festivali'nde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülü başta olmak üzere pek çok ödül aldı. Hayat Van Eck'in boy bilgisi ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Filmde Naim Süleymanoğlu'nu Hayat Van Eck canlandırıyor. Filmin kadrosunda Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Uğur Güneş, İsmail Hacıoğlu gibi isimler bulunuyor.

FİLMİN ÖZETİ

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesini konu ediyor.

İlk Dünya Rekoru'na imza attığında 15 yaşında olan, spor kariyerine 7 Dünya Rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalya, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve daha nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu'nun hayatının anlatıldığı filmde, Süleymanoğlu'na Hayat Van Eck hayat veriyor