Yağmur Taktaş kimdir kaç yaşında instagramı? Emre Mor DM'den Yağmur Taktaş'a ne yazdı?

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. Emre Mor'un, Yağmur Taktaş'a attığı DM mesajları ortaya çıktı. Sarı kırmızılı ekibe transfer olan Emre Mor'un İşte Benim Stilim yarışmasında adını duyuran Yağmur Taktaş'a attığı mesaj çok konuşuldu. O mesajlar sonrası iki isim magazin dünyasında konuşulmaya başlandı. 22 yaşındaki Emre Mor, 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Yağmur Taktaş'ı sosyal medyada yakın markaja aldı. Yağmur Taktaş'la özel yazışmaları ifşa olan Emre Mor'un çapkınlıkta yine ofsayta düşmesi dalga konusu oldu. Yağmur Taktaş, 1996 yılında dünyaya geldi. Adana'da Anadolu Lisesi mezunu.

Giriş Tarihi 10 Eylül 2019, 15:36 Güncelleme 10 Eylül 2019, 15:42
Yağmur Taktaş kimdir kaç yaşında instagramı? Emre Mor DM’den Yağmur Taktaş’a ne yazdı?

İÇİNDEKİLER

Yağmur Taktaş kimdir kaç yaşında instagramı? Emre Mor'dan Yağmur Taktaş'a DM mesajı! İşte o mesajlar... Magazin gündeminde Emre Mor ve Yağmur Taktaş olayı konuşuluyor. Bir dönem ekranlara damga vuran İşte Benim Stilim yarışmasında ünlenen Yağmur Taktaş'ı Emre Mor sosyal medyadan yakın markaja aldı. Mor'un Taktaş'a attığı mesajlar ortaya çıktı.Peki Yağmur Taktaş kimdir? İşte Emre Mor'un Yağmur Taktaş'a mesajları! Detaylar haberimizde...

EMRE MOR'DAN YAĞMUR TAKTAŞ'A DM MESAJI

Yağmur Taktaş'ı mesaj yağmuruna tutan Mor, önceki gün yakayı ele verdi. Mor'un genç kadınla buluşmak için bin dereden su getirmesi özel yazışmalarında ortaya çıktı. Futbolcunun 23 yaşındaki Adanalı güzelden yüz bulamaması ise "Emre yine mosmor" dedirtti. Yağmur Taktaş'la özel yazışmaları ifşa olan Mor'un çapkınlıkta yine ofsayta düşmesi dalga konusu oldu. Emre Mor, "Beni yine görmezden geleceksen bir daha yazmayacağım" dese de Yağmur Taktaş'tan yüz bulamadı.

İşte o mesajlar...

Yağmur Taktaş Kimdir?

Yağmur Taktaş, 1996 yılında dünyaya geldi. Adana'da Anadolu Lisesi mezunu.

Alışveriş yapmak, yemek yemek, yemek yapmak, arkadaşlarıyla sosyal aktiviteler yapmak en sevdiği şeyler arasında. Yağmur yılın ara ara bölümlerinde fitnessa yoğunlaşır. Gözlükler ve şapkalar Yağmur'un vazgeçilmezleri arasında.

Yumurtaya alerjisi var, asla yemiyor. Balık burcu. Ruh haline ve yerine göre giyinmeyi tercih ediyor.
Moda ve alışveriş bağımlısı. Dergi karıştırmak araştırmak ve bulmak tam ona göre. Yakın arkadaşlarının vazgeçilmezi.

Emre Mor kimdir?

Emre Mor 1997 doğumlu Danimarka'da dünyaya gelmiştir. Doğduğu ülke'nin takımı olan Danimarka Süper Ligi ekiplerinden FC Nordsjaelland U19 takımı'nda forma giymiş ve burada yıldızı parlamıştır.

Emre Mor Sürati, çok rahat adam eksiltmesi ve şutları ile başarısını sürdüren Emre Mor'un babası Türk annesi ise Makedonya'lıdır. Baba tarafından aslen Uşak İli Sivaslı İlçesi Tatar Kasabasındandır. 2016 yılında ise Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanmıştır. Babası Ersoy Mor Danimarka'da sigortasız araç kullandığı ve kazaya sebebiyet verdiği gerekçesi ile 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştır. Emre Mor'un Türkiye Milli Takımı'nı tercih etmesi için Fatih Terim sık sık Emre Mor'un babası ile görüşmüş ve babasının hapishane'de ıslak imzası alınarak Emre Mor milli takıma kazandırılmıştır.

17 Mayıs 2016 yılında annesi ve menajeri ile birlikte Kopenhag Türk Büyükelçiliğine giderek Türk Vatandaşı olduğunu ispat eden nüfus cüzdanını Konsolos Mustafa Güneş'ten almıştır. 2013 yılında antrenmanda ayağı kırılan Emre Mor bir daha futbol oynayamayacağı endişesi ile kendisine daha iyi bakmış ve uzun bir süre ayağında 2 kiloluk ağırlıklarla dolaşarak kendisini güçlendirmiştir. Halen Danimarka'da oynadığı takımının antrenmanlarına otobüs ile gidip gelmekte idi. 07 Haziran 2016 tarihinde Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile 53 milyon TL karşılığında transferinin gerçekleştirmiştir.