Halit Ergenç trafik magandaları tarafından saldırıya uğradı!

Halit Ergenç, bu sabah saatlerinde trafikte seyir halindeyken bir araçtan inen iki kişi tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı.Ünlü oyuncu, Etiler Polis Merkezi'ne giderek durumu bildirmesi üzerine çalışma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Y.E.A. ve M.A.'yı gözaltına aldı. Ergenç, olayın akabinde karakola giderek şikayetçi oldu. Halit Ergenç yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.

Giriş Tarihi 01 Haziran 2019, 17:06 Güncelleme 01 Haziran 2019, 18:41
Halit Ergenç trafik magandaları tarafından saldırıya uğradı!

İÇİNDEKİLER

Halit Ergenç trafikte saldırıya uğramasının ardından olay anını takipçileriyle paylaştı. "Bugün sabah saatlerinde trafik güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde seyreden bir araç içerisinden inen iki kişinin tehdit, hakaret ve fiziksel saldırısına uğramış bulunmaktayım."

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Konu ile ilgili resmî makamlar nezdinde gerekli işlemleri başlattım. Trafik kurallarını ihlal ederek, toplumun güvenliği tehdit eden bu davranış biçimiyle ilgili tüm yasal haklarımı kullanarak, konunun takipçisi olacağımın bilinmesini isterim."

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Halit Ergenç'in Etiler Polis Merkezi'ne giderek durumu bildirmesi üzerine çalışma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Y.E.A. ve M.A.'yı gözaltına aldı.




İŞTE O ANLAR