Arka Sokaklar dizisinin Tekin'i Onur Bay aradığı aşkı buldu! Onur Bay kimdir?

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Komiser'in oğlu Tekin karakterine hayat veren Onur Bay, aradığı aşkı buldu. 10 yaşından bu yana ekranlardan tanıdığımız oyuncu, kız arkadaşıyla beraber yer aldıkları fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Genç oyuncu kız arkadaşıyla beraber yer aldığı kareleri sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay kimdir?

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2019, 13:15 Güncelleme 17 Mayıs 2019, 13:30
Arka Sokaklar dizisinin Tekin’i Onur Bay aradığı aşkı buldu! Onur Bay kimdir?

İÇİNDEKİLER

2006 yılından bu yana ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Komiser'in küçük oğlu Tekin'i canlandıran oyuncu Onur Bay aradığı aşkı buldu. 10 yaşından bu yana ekranlardan tanıdığımız oyuncu, kız arkadaşıyla beraber yer aldıkları fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Onur Bay, bu fotoğrafı da " Ve sana hitap ederken her şeyi unutuyorum... " notu ile yayınlamıştı. Genç oyuncu kız arkadaşıyla beraber yer aldığı kareleri sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

ONUR BAY KİMDİR?

1996 yılında dünyaya gelen Onur Bay 10 yaşındayken Arka Sokaklar dizisine dahil oldu. Dizide Hüsnü komiser karakterini canlandıran Hüsnü Çoban'ın oğlu rolünde olan Onur Bay, İstanbul Kültür Üniversitesi'nde eğitim hayatına devam ediyor. 1.80 boyunda ve 70 kilogram ağırlığında olan Onur Bay bu yıl vücut geliştirme sporuna başlamış ve karakteri bu durma uyarlanmıştı. Dizide de manken ve oyuncu rolünde olan Onur Bay, Çakallarla Dans serisinin bir filminde de yardımcı oyuncu olarak rol aldı.

Oğlak burcu olan Onur Bay geçen sezon Beyaz Show'un izleyici konukları arasında yer almış ve ünlü şovmen kendisine çok çabuk büyüdüğünü söylemişti. Onur Bay'ın Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümlerinde de yer alması beklenirken genç oyuncunun eğitim hayatını tamamlamasının ardından kendisin tamamen oyunculuğa vereceği ifade edildi.