Demet Akalın Tarkan hayranlarını korkuttu: Allah seni kızına ve eşine bağışlasın! Megastar Tarkan'a ne oldu?

Demet Akalın, meslektaşı Tarkan hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Akalın'ın, hasta olan kız çocuklarına yardımda bulunan Tarkan'a yazdığı teşekkür mesajı kısa süreli paniğe neden oldu! Tarkan hayranları ünlü şarkıcının başına bir şey gelmiş olabileceğini düşünerek Demet Akalın'a yorum yağdırdı.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2019, 14:23 Güncelleme 18 Nisan 2019, 14:39
Demet Akalın Tarkan hayranlarını korkuttu: Allah seni kızına ve eşine bağışlasın! Megastar Tarkan’a ne oldu?

İÇİNDEKİLER

Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı Tarkan paylaşımıyla kısa süreli paniğe neden oldu! Hasta olan kız çocuklarına yardım eden Tarkan'a teşekkür etmek isteyen Akalın, paylaşımında konuya açıklık getirmediği için Megastar'ın hayranlarını bir hayli korkuttu.

"ALLAH SENİ KIZINA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN"

Instagram'da Tarkan'ın fotoğrafını paylaşan Demet Akalın, altına "Sen benim için gelmiş geçmiş en koca yürekli, merhametli, mütevazı dünya starısın! Seni çok seviyorum... Allah seni kızına, eşine bağışlasın... Hem Hicran'ımıza hem Esila'ya acil şifalar... Senin sesin ilaç olsun, bugün gözümde dahada büyüyen Tarkan!" notunu düştü.

TARKAN'A NE OLDU?

Akalın'ın Tarkan hakkındaki paylaşımını görenler, "Bir şey oldu sandım", "Ne olmuş Tarkan'a", ve "Öyle bir yazı yazmışsın ki bir şey oldu sandık" gibi yorumları yapıldı.

DEMET AKALIN AÇIKLAMA YAPTI

Demet Akalın, gelen tepkiler üzerine ikinci bir mesaj yayınlayarak "Çok hasta bir kızı aradı!" dedi.