Tülin Şahin sevgilisi Pedro de Noronha ile Portekiz'de evlendi! Pedro de Noronha kimdir?

Tülin Şahin'den şaşırtan hamle! 12 yıl evli kaldığı Mehmet Özer'den 2017 yılında boşanan ünlü model Tülin Şahin, sevgilisi Pedro de Noronha ile Portekiz'in başkenti Lizbon’da evlendi. Sade bir tören ile dünyaevine giren çiftin en kısa sürede Türkiye'de de bir kutlama organize edecekleri öğrenildi.

Giriş Tarihi 17 Nisan 2019, 10:58 Güncelleme 17 Nisan 2019, 11:27
Tülin Şahin sevgilisi Pedro de Noronha ile Portekiz’de evlendi!  Pedro de Noronha kimdir?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen ve bir döneme modelliğiyle damga vuran Tülin Şahin, 12 yıl evli kaldığı Mehmet Özer'den 2017 yılında boşanmıştı. İki isim de boşanma gerekçesini uzun bir süre basın ve kamuoyu ile paylaşmıştı. Ünlü model, Pedro de Noronha ile sade bir tören ile Portekiz'in başkenti Lizbon'daki evlerinde evlendi.

ARKADAŞLARI TANIŞTIRDI

Ayrılığın etkisini büyük bir aşkla üzerinden atan Tülin Şahin ortak bir arkadaşı sayesinde tanıştığı Porktekiz'li iş adamı Pedro De Noronha'yla bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Şahin ilişkileriyle ilgili olarak 7 ay önce hızlı bir şekilde ciddiyet kazandıklarını ifade etmişti Evlendiler! İlişkilerinin hızla ciddileştiği cümleleri üzerine 7 ay sonrasında çiftten büyük bir sürpriz geldi. 9 aydır birlikte olan Tülin Şahin ve Pedro De Noronha geçtiğimiz gün Portekiz'de evlendi.


NİKAHA ÇİFTİN AİLELERİ KATILDI

Çiftin iş yoğunlukları sebebiyle balayına çıkamayacağı öğrenildi. Türkiye-Portekiz hattında yaşamaya devam edecek olan çift, ilk günden beri uyumlu halleriyle dikkat çekerek, evlilik sorularını gülümseyerek karşılamışlar ve evliliğe yeşil ışık yakmışlardı. En kısa sürede Türkiye'de de bir kutlama organize edecek olan ikili, mutluluklarını paylaşmak için dostlarıyla bir araya gelmeyi iple çekiyor.