Aleyna Tilki'den skandal görüntü: Paçalarımı biraz indirir misiniz?

Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün başlayan Mercedes-Benz İstanbul Fashion Week'e gitti. Magazin ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin akın ettiği defilede objektiflere poz veren Aleyna Tilki, sergilediği hareketler ve "Paçalarımı indirir misiniz?" sözüyle sosyal medyada büyük tepki aldı. Ağzından sakızını çıkartmayan Tilki, eleştiri yağmuruna tutuldu.

Giriş Tarihi 21 Mart 2019, 17:30 Güncelleme 21 Mart 2019, 18:02
Aleyna Tilki’den skandal görüntü: Paçalarımı biraz indirir misiniz?

İÇİNDEKİLER

Bu yıl 13. kez düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başladı. Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un ilk gününde Emre Pakel, WSM ve DB Berdan defileleri yer aldı. Magazin ve sosyete dünyasının yakın markajında olan davete genç şarkıcı Aleyna Tilki de katıldı. 18 yaşındaki Aleyna Tilki'nin muhabirler karşısında sergilediği tavır eleştiri yağmuruna tutuldu.

"BİR BAHAR CANDAN VAKASI DAHA!"

Aleyna Tilki, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul defilelerini izlemeye gitti. Kameralar karşısında poz verirken ağzındaki sakızı çiğnemeye devam eden Tilki, sosyal medyada büyük tepki gördü. Sosyal medya kullanıcıları 18 yaşındaki Tilki'nin hallerini şımarık bularak, "Bir Bahar Candan vakası daha!" şeklinde eleştirdi.

"PAÇALARIMI BİRAZ İNDİRİR MİSİNİZ?"

13. kez düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'a katılan Aleyna Tilki, objektifler karşısında ilginç hareketlerde bulunarak poz vermeye çalışırken, yakınında bulunan kişilere, "Paçalarımı biraz indirir misiniz?" dedi. Tilki'nin ikinci kez tepki gören bu hareketine ise sosyal medyadan, "Paçalarını kendi indiremiyor mu?" şeklinde tepki geldi.