Şahin Tepesi'nin yıldızları Aybüke Pusat ile Boran Kuzum sevgili mi? (Aybüke Pusat kimdir?)

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Şahin Tepesi dizisinin genç başrol oyuncuları Aybüke Pusat ile Boran Kuzum'un aşk yaşadığı iddia edildi. Önceki akşam bir mekanda partiye katılan çift, kameraları görünce neye uğradığını şaşırdı. Şahin Tepesi, ATV ekranlarında tüm hızıyla devam ederken şimdi herkes Aybüke Pusat ile Boran Kuzum'un sevgili mi olup olmadığını merak ediyor.

Giriş Tarihi 13 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 13 Aralık 2018, 10:51
Şahin Tepesi’nin yıldızları Aybüke Pusat ile Boran Kuzum sevgili mi? Aybüke Pusat kimdir?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Şahin Tepesi dizisinde başrolleri paylaşan Aybüke Pusat ile Boran Kuzum aşkı gündeme bomba gibi düştü. Bir süredir ikilinin aşk yaşadığı iddia edilen Aybüke Pusat ile Boran Kuzum'un fena yakalandı. Peki Aybüke Pusat ile Boran Kuzum sevgili mi?

Şahin Tepesi dizisinin tutkulu aşıklarını canlandıran Aybüke Pusat ile Boran Kuzum birlikte yakalandı. İkili önceki gece partiye birlikte katıldılar.

Flaşlar patlayınca ne yapacaklarını şaşıran ikili birbirlerinden uzaklaşmaya çalıştı. Koşar adımlarla kendilerini mekana attılar.

YENİ BİR SET AŞKI MI?

Gece boyunca eğlenen Boran Kuzum ile Aybüke Pusat'ın sette başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddia edildi.

Mekandan ayrı ayrı çıkan çift aşksorularını yanıtsız bıraktı.

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

20 Mayıs 1995 yılında Ankara'da dünyaya gelen güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi'nde Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunudur. Dans ve piyano eğitimleri aldıktan sonra balerin olmayı tercih etmiştir. Daha sonra eğitim hayatına Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde devam ettirme kararı almıştır.

2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasında 3.seçilerek dereceye girmiştir. Kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar veren Pusat, Medcezir dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı dizinin kadrosunda yer almıştır.

2017 yılına gelindiğinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizide Doktor Bahar karakteri ile büyük çıkış yakalamıştır. Söz dizisi başrollerini Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerle başrolü paylaştı.