Berkay alkolü fazla kaçırınca önce muhabirleri öptü sonra trafiği birbirine kattı!

Berkay'ın geçtiğimiz aylarda Başakşehir'de oynayan futbolcu Arda Turan ile yaşadığı kavga, magazin gündemini epey meşgul etmişti. Ünlü şarkıcı Berkay bu kez de alkolü fazla kaçırdığında sergilediği davranışlar yüzünden bir hayli konuşulacağa benziyor. Geçtiğimiz günlerde ikinci kez baba olacağını duyuran Berkay Şahin, önceki akşam bir mekandan alkollü çıkarken görüntülendi. Eğlencenin dozunu kaçıran Berkay, önce muhabirleri öptü sonra direksiyon başına geçtiği aracıyla trafiği birbirine kattı.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2018, 12:26
Berkay alkolü fazla kaçırınca önce muhabirleri öptü sonra trafiği birbirine kattı!

İÇİNDEKİLER

Berkay Şahin ile Arda Turan kavgasının yankıları hala devam ederken, şarkıcı Berkay Şahin, önceki akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi. Alkollü olduğu iddia edilen Şahin, muhabirleri öpmeye doyamadı. O haliyle direksiyon başına geçerek trafiği tehlikeye atan Berkay Şahin, önce ters yönden gitti sonra kırmızı ışıkta geçti.

BERKAY MUHABİRLERİ ÖPMEYE DOYAMADI

Yakın zamanda önce ikinci kez baba olacağını öğrenen Berkay Şahin, önceki akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi. Bir kanalda yayınlanan magazin programının kameralarının görüntülediği Berkay, ayakta durmakta zorlandı. Muhabirin elinden tutmaya çalışan ve sürekli öpmeye çalışan Berkay'ın son hali herkesi korkuttu.

TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI!

Eğlencenin dozunu kaçıran Berkay, aracıyla trafiği birbirine kattı. Mekandan çıktıktan sonra direksiyon başına geçen Berkay şahin, önce ters yönde gitti sonra da kırmızı ışıkta geçerek trafiği adeta birbirine kattı.

ARDA TURAN BURNUNU KIRMIŞTI

Berkay Şahin ve Arda Turan bir eğlence mekanında kavga etti. Kavgada Arda Turan tarafından burnu kırılan Berkay, günlerce hastane kaldı. Yargıya taşınan olayın ilk duruşması ise 30 Ocak'ta görülecek.