Aylin Coşkun doğum gününde 14 yıllık sevgilisi Volkan Aslan'dan evlenme teklifi aldı! Aylin Coşkun kimdir?

Aylin Coşkun 14 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Volkan Aslan'dan evlenme teklifi aldı. Dün akşam Phuket'te romantik bir evlenme teklifi alan ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, mutlu anını sosyal medya hesabından paylaştı. Doğum gününde evlenme teklifi alan Aylin Coşkun, 'Sanırım bu bir evlenme teklifiydi. 'Ayaklarım yerden kesildi mi? Evet' notunu yazdı. Peki, Aylin Coşkun kimdir? İşte Aylin Coşkun'un evlenme teklifi aldığı o anlar...

Giriş Tarihi 30 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 30 Kasım 2018, 17:54
Aylin Coşkun doğum gününde 14 yıllık sevgilisi Volkan Aslan’dan evlenme teklifi aldı! Aylin Coşkun kimdir?

İÇİNDEKİLER

Aylin Çoşkun 14 yıldır beklediği evlilik teklifini dün akşam Phuket adalarında romantik bir sürprizle aldı. 14 yıldır birlikte olduğu Volkan Aslan ile evlilik yoluna giren Aylin Çoşkun, mutlu anını sosyal medya hesabından, 'Ayaklarım yerden kesildi mi? Evet' notuyla paylaştı. Aylin Coşkun kimdir?

Ünlü şarkıcı Aylin Çoşkun'a sevgilisi Volkan Aslan Phuket adasında evlilik teklifi etti. Aslan, mumlar ve güllerle sürpriz yaparak Aylin Coşkun'u şaşırttı. 14 yıldır Volkan Aslan'la beraber olan Coşkun'un cevabı 'evet' oldu.

'SANIRIM BU BİR EVLENME TEKLİFİYDİ'

Coşkun paylaşımına, 'Sanırım bu bir evlenme teklifiydi. Ayaklarım yerden kesildi mi? Evet' notunu yazdı.

AYLİN ÇOŞKUN KİMDİR?

Aylin Coşkun, 1976 yılında Almanya'da dünyaya gellmiştir. Türk asıllı ailenin kızı olan Coşkun, eğitimini İzmir'de sürdürmüştür. İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'nde eğitimini tamamlayan Aylin Coşkun, 1997'de güzellik yarışması Miss Globe 'da Türkiye Güzeli seçildi.

Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Şarkıcı günümüze kadar 7 tane albüm yapmıştır.

2000'li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkatmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etmiştir. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yapmıştır.

AYLİN COŞKUN VOLKAN ASLAN İLE İLGİLİ DAHA ÖNCE ŞU AÇIKLAMADA BULUNMUŞTU

12 yıldır Volkan Aslan ile birlikteyim ve onu çok seviyorum. Hayalimdeki adamla beraberim. Bunca yıldır maddi anlamda ikimizin de birbirimize bir artısı olmamıştır. Tabii ki bana jestler yaptı ama bana para vermek falan... Ben öyle bir kadın değilim.