Şeyma Subaşı İstanbul'u terketti! Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı soluğu Miami'de aldı

Şeyma Subaşı dedikodulardan kaçtı, soluğu Miami'de aldı. Şeyma Subaşı 8 yıl aşk yaşadığı Acun Ilıcalı ile 19 Eylül 2017'de Fransa-Marsilya'da nikah masasına oturmuştu. Çift, dün anlaşmalı olarak 9 dakikada boşandı. Şeyma Subaşı boşanma davasından sadece bir gün sonra İstanbul'u terketti. Subaşı'nın bu hamlesi dedikodulardan kaçtı yorumlarını da beraberinde getirdi.

Giriş Tarihi 27 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 27 Kasım 2018, 19:47
Şeyma Subaşı İstanbul’u terketti! Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı soluğu Miami’de aldı

İÇİNDEKİLER


Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın 1 yıl süren evliliği dün tek celsede son buldu. Şeyma Subaşı bugün ise yola koyuldu ve neredeyse apar topar İstanbul'dan ayrıldı.




Boşanmasının üzerinden 24 saat geçmeden kendisini havalimanına atan Şeyma Subaşı, kızı Melisa'yı valizinin üzerinde taşırken çektiği videoyu Instagram hesabından ''Bye bye İstanbul'' notuyla paylaştı.



MİAMİ'YE Mİ GİTTİ?
Şeyma Subaşı'nın nereye gittiği merak konusu olurken sosyal medyada Miami'ye gittiği yönünde yorumlar yer aldı. Ilıcalı'nın Miami'de bulunan evini de Subaşı'na bırakacağı iddia ediliyordu. Bu iddiaların gerçek olup olmadığı da merak konusu oldu.



3 HAKKI KALDI!
Boşanmanın ardından Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın yıllık 4 seyahat masrafını üstlenmişti. Subaşı bu yolculuğu ile birlikte ilk seyehat hakkını kullanmış oldu.