Ahmet Kural'ın menajerinden açıklama: Psikolojik yardım alacak ve yeni bir başlangıç yapacak

Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği iddiaları geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olay yargıya taşınmış, taraflar birbirlerini suçlamıştı. Sıla, darp raporu olduğunu söylemiş, Ahmet Kural ise asıl kendinin yaralandığını ancak şikayet etmeyi düşünmediğinden rapor almadığını ifade etmişti. Geçtiğimiz günlerde savcılığa ifade veren Ahmet Kural cephesinden yeni bir açıklama geldi. Menajeri Dilek Tözen Ahmet Kural ile ilgili soruları cevapladı. İşte Ahmet Kural'ın menajerinden gelen açıklama...

Giriş Tarihi 09 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 09 Kasım 2018, 15:56
Ahmet Kural’ın menajerinden açıklama: Psikolojik yardım alacak ve yeni bir başlangıç yapacak

İÇİNDEKİLER

Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp etme olayı yargıya intikal etse de konuşulmaya devam ediliyor. Ertuğrul Özkök merak ettiği soruları Ahmet Kural'ın menajerine sordu. Ahmet Kural adına soruları yanıtlayan Tözen, "İlk ayrılmanızın nedeni neydi? Yine şiddet mi?" sorusu üzerine "Kültür uyuşmazlığı… Birbirlerini seviyorlar ama farklı yaşam görüşleri var. Özellikle Sıla'nın Ahmet'in çevresini aşağılaması, hor görmesi ve beğenmemesi" dedi. Sıla'nın ayrı oldukları dönemde Ziynet Sali ile kendisini aldattığı iddialarını da yalanladı...

ERTUĞRUL ÖZKÖK: AHMET KURAL'IN AVUKATINDAN MESAJ ALDIM

"Sıla'nın savcılığa başvurmasından 48 saat sonra Ahmet Kural'ın avukatından bir mesaj aldım. "Soracağınız sorular varsa cevaplamaya hazırız" diyordu. Ben de kafamdaki soruları yazıp gönderdim. Cevapları dün sabaha karşı geldi. Ama cevaplayan avukatı değil, Ahmet Kural'ın menajeri Dilek Tözen'di. Bunu da anladım. Avukatı vekâlet verdiği kişi olduğu için, söyleyeceği her şey onu bağlayacaktı. Yine de ben sorularımı Ahmet Kural'a sormuştum. Ben, hukuken değilse de ahlaken onun ağzından çıkmış cevaplar olarak kabul ediyorum. "

'AHMET KURAL'IN ALKOL PROBLEMİ YOK'

Kural'ın menajeri Dilek Tözen, Ahmet Kural'ın alkol problemi olmadığını söyledi. "Hatta o gece Sıla, Kural'dan daha fazla alkol aldı" dedi. Tözen, Kural'ın ailesinin çok sevgi dolu olduğunu bu yüzden Kural'ın bir şiddet sorununun olmadığını da söyledi.

'ÖFKELENMEDEN ÇOK HAYAL KIRIKLIĞI VAR'

Tözen o gece çıkan kavganın nedenini şöyle anlatıyor: "Öfkelenmeden çok bir hayal kırıklığı var. O da, ilişkiye başlamadan önce böyle bir durumun varlığı ile ilgili kendisine yalan söylenmesi... Yoksa, kendisinden ayrı olduğu dönemle ilgili bir öfke değil bu. Konu oraya gelince, karşılıklı bir tartışma başlamış."

AHMET KURAL PSİKOLOJİK YARDIM ALACAK

Kural'ın bu olaydan gerekli dersi çıkardığını açıklayan Dilek Tözen, "Psikolojik yardım alacak ve yeni bir başlangıç yapacak" diye konuştu.