Silahla Berkay'ın yanına giden Arda Turan ateş açtı

Şarkıcı Berkay ile kavga ettikten sonra, Berkay'ın yanına hastaneye silahla giden Arda Turan hakkında flaş iddia. Arda Turan'ın, hastanede silahını ateşlediği iddia edildi. İşte Arda Turan-Berkay kavgasının detayları.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 11 Ekim 2018, 16:04
Silahla Berkay’ın yanına giden Arda Turan ateş açtı

İÇİNDEKİLER

Türkiye günlerdir Arda Turan-Berkay kavgasını konuşuyor. Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği ve daha sonra Berkay ile kavga edip burnunu kırması olay yarattı. Arda Turan hakkında flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Hastaneyi silahla basan Arda Turan, ateş açtı.

Arda Turan ve Şarkıcı Berkay arasında geçen kavganın perde arkası ortaya çıkmaya devam ediyor. Konuyla alakalı olarak Kanal D'den flaş bir iddia geldi. İddialara göre; Arda Turan'ın elindeki silahın hastanede ateş aldı.

Kanal D muhabirinin iddiaları şu şekilde 'Berkay'ın burnu kırılınca hastaneye gidiyor. Arda, arkasından Ulus'ta bir hastaneye gidiyor. Berkay Şahin'in tedavi olacağı kata çıkıyor. Kavga olayı olduğu için Arda Turan'ı, o kata almak istemiyorlar. Ortada cam bir sehpa var. Görüntülerde var zaten Arda'nın elindeki silah ateş alıyor...

Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi? Belli değil. Ancak havaya doğru kimseye gelecek şekilde değil. Namlunun ucu tavana doğru dönük. Kurşun tavana isabet ediyor ve bazı cisimler yere düşüyor. Hastanede ateş ettiği için Arda Turan ile ilgili adli bir işlem yapılacak.'

SAVCILIK ARDA TURAN İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin soruşturma başlattı. Berkay'ın eşinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada Arda Turan'ın ifadesine başvurulabileceği öğrenildi.

İFADEYE ÇAĞIRILABİLİR

Edinilen bilgiye göre, şarkıcı Berkay'ın eşinin şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı. Olayı araştıran savcılığın önümüzdeki günlerde Arda Turan'ı ifadeye çağırabileceği öğrenildi.

NELER OLMUŞTU?

Arda Turan, şarkıcı Berkay'ın burnunu kırmıştı. Daha sonra Arda Turan'ın, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği ve kavganın bu yüzden çıktığı anlaşılmıştı.