Müge Anlı'da bugün şok gelişme yaşandı! Nursel Doğan'ı Haydar Sırça mı kaçırdı? Haydar Sırça intihar mı etti?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün günlerdir konuşulan Nursel Doğan olayıyla ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı. 8 Ağustos'tan bu yana haber alınamayan Nursel Doğan'dan hala haber yok ancak ilginçtir ki Nursel'in arkadaşı Deniz'de kayıp. Peki Nursel ve Deniz nerede? Haydar Sırça sevgilisi Nursel Doğan'a ne yaptı? Tüm bunlar yaşanırken Müge Anlı canlı yayında sıcak bir gelişme yaşandı! Haydar Sırça tarım ilacı içerek intihar etti bilgisi geldi!. İşte Nursel Doğan ve Haydar Sırça hakkında detaylar...

Giriş Tarihi 11 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 11 Ekim 2018, 14:03
Müge Anlı’da bugün şok gelişme yaşandı! Nursel Doğan’ı Haydar Sırça mı kaçırdı? Haydar Sırça intihar mı etti?

İÇİNDEKİLER

İzmir Dikili ilçesinde Nursel Doğan ve Deniz isimli iki arkadaş ortadan kayboldu. Olay ile ilgili Müge Anlı'nın programına bağlanan Haydar Sırça ise kayıplarıyla bir alakası olmadığını söylemişti. Nursel Doğan'ın Haydar Sırça'dan ayrılmak istediği bu nedenle Haydar Sırça sürekli kavga ettiği öğrenildi. Evli ve 4 kız çocuğu babası olan Haydar Sırça 28 eylül 2018'de Müge Anlı'ya katıldı. Nursel Doğan'ın sevgilisi Haydar Sırça kayıp Nursel Doğan'ın annesinin kızına ev almasını istediğini söyledi. Nursel Doğan'ın annesi Hanife Doğan ve kız kardeşi Sevim Sevinç ile Haydar Sırça Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak Nursel Doğan ve Deniz takma isimli şahısı aradıklarını söylemişti. Ancak Müge Anlı bugünkü programında ilginç bir gerçeği ortaya çıkarttı.

Haydar Sırça tüm bu yaşananlardan sonra 9 gündür kaçıyordu. 9 gündür ortalıkta olmayan Haydar Sırça, Silivri'de polis kontrolünden kaçmak için tarım ilacı içti ve polis kontrolünde hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi olmayan Haydar Sırça 9 günün ardından bu şekilde bulunurken Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'den hala bir haber yok.

HAYDAR SIRÇA NURSEL DOĞAN VE DENİZ HAKKINDA NELER ANLATMIŞTI?

Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'in en son Balıkesir'de görüldüğü iddia edilmiş ve bir gece kulübünde çalıştıkları öne sürülmüştü. Bugün başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Haydar Sırça ile önemli konuşmalar yapıldı.

Dün telefonla yayına katılan Haydar Sırça isimli vatandaş Nursel Doğan'ın Kaybı ile ilgili stüdyoya gelerek programa katıldı.. Progamın ilk anlarından itibaren konuşmaya başlayan Haydar Sırça,

"Ben iyi bir eş, iyi bir sevgili ve iyi bir iş adamı olamadım. Eğitimsizlik diyelim. Eşimden çok özür diliyorum. Kendisi benim ikinci eşim. İlki hayatını kaybetti. Borç para karşılığında evlendim. Benden 12 yaş büyüktü. İnkar etmiyorum. Nursel'i seviyorum. İlk başta akrabam dedim. Böyle ifade verdik." dedi.

HAYDAR SIRÇA EVLİYDİ AMA NURSEL DOĞAN'DAN ÇOCUK YAPMAYA ÇALIŞIYORDU!

Haydar Sırça, Hanife Hanım ile evli olduğu zamanlarda Nursel Doğan ile birlikte olduğunu ve ilişki yaşadığını Müge Anlı'da itiraf etti. Nursel Doğan'a 4 bin lira verdiğini belirten Haydar Sırça sonrasında Doğan'ın Gümüşhane'ye gittiğini söyledi. 4 kız çocuk babası olan Haydar Sırça, çocukları olması halinde Nursel Doğan'a ev alacağı konusunda ailesine söz vermiş. Çocuk olması için de tüp bebek tedavisine başvurmuşlar. Nursel Doğan ile ilişkisi olduğu sürenin 8 seneye ulaştığını belirten ablasına karşılık olarak Haydar Bey ise 4 senelik birlikteliklerinde toplam 3-4 ay vakit geçirebildiklerini kaydetti. Fakat tüm bu konuşmalara rağmen yayına ne Nursel Doğan ne de Deniz katıldı. Hala kayıplar ve aranmaya devam ediyorlar.

HAYDAR SIRÇA NURSEL DOĞAN'LA ÇOCUK YAPARSA NURSEL'İN AİLESİNE EV VERECEKTİ!

Haydar Sırça ve Nursel Doğan'ın tüp bebek uygulamasının legal ve yasalara uygun olmadığı, aşılamanın da yapılamadığı açıklandı. Ayrıca taşıyıcılık anne gibi durumların da ülkemizde illegal olduğu konusunda uyarılarda bulundu. Haydar Sırça ise bu konuşmalar karşısında 'Babalık hakkı verdiğiniz zaman yasal oluyormuş. Doktor öyle dedi' sözleriyle kendini savundu. Arif Bey de Nursel Doğan'ın ailesine tepki gösterdi.Nursel Doğan'ın ailesinin de kızları için 4 çocuk babası Haydar Sırça'dan ev istediği ve çocuk yapmalarına karşı çıkmadıkları ortaya çıktı. Haydar Sırça'da çocuk yaparlarsa ev alacağını söyledi. Olay ile ilgili Haydar Sırça ve kayıp Nursel Doğan'ın ailesi gerçekleri söylüyor mu ? Nursel Doğan ve Deniz nerede?