Esra Erol'da üzücü gelişme! Kadir yıllardır aradığı biyolojik ailesini buldu ancak acı gerçek Esra Erol canlı yayında ortaya çıktı!

Esra Erol'un dünkü programında yaşanan gelişme ekran başındaki ve stüdyodaki izleyicileri derinden sarstı. Esra Erol'da yine bir buluşma yaşandı. Esra Erol'da yaşanan bu seferki buluşma diğerlerinden farklıydı. Yıllarca biyolojik ailesini arayan Kadir Yılmaz ailesini buldu ancak karşılaştığı gerçek zor anlar yaşamasına sebep oldu. Bir yandan da 26 yıldır varlığından hiç haberi olmadığı kız kardeşiyle irtibat kurdu. İşte Esra Erol'da yaşanan o anlar...

Giriş Tarihi 11 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 11 Ekim 2018, 14:27
Esra Erol’da üzücü gelişme! Kadir yıllardır aradığı biyolojik ailesini buldu ancak acı gerçek Esra Erol canlı yayında ortaya çıktı!

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarının gündüz kuşağının vazgeçilmez programı Esra Erol'da dün üzücü gelişme yaşandı. Yıllarca ailesini arayan Kadir Yılmaz ailesini kavuştu ancak üzü olan bir şey var ki bu da haberimizin detayında... İşte Esra Erol'da Kadir Yılmaz'ın biyolojik ailesini hakkında gerçekleri öğrenme anı...

''YILLARDIR ANNEMİN HAYALİNİ KURUYORUM''

26 yıldır biyolojik ailesini arayan Kadir Yılmaz öz annesinin adını Mehtap Dalkıran olduğunu iddia ederek Esra Erol'da programına katıldı. Annesini merak ettiğini ve görüşmek istediğini ifade eden Kadir Yılmaz yıllardır annemin hayalini kuruyorum dedi. Günlerce süren araştırma sonucunda anne ve baba Esra Erol'da bulundu. Acı haberi dün(10 Ekim Çarşamba) canlı yayında öğrendi.

Kadir Yılmaz öğrendiği gerçeklerle üzülse de bir kişiye ulaşabildi. O kişi 26 yıldır varlığından hiç haberi olmadığı kız kardeşiydi... Kadir ve Esma'nın 26 yıl sonra görüşme anları herkesi duygulandırdı. İşte 26 yıl sonra kardeşlerin görüşme anı...

KADİR YILMAZ'IN ANNESİ ÖLDÜ BABASI İSE CEZA EVİNDE

Esra Erol; "Annenin adı Mehtap değil Sevtap. Annen seni yıllarca aramış. Fakat 2008 yılında vefat etmiş. Sevtap Hanım gazinolarda çalışmış ve sırf senin zarar görmemen için seni bakıcı tuttuğu aileye bırakmış. Hayat ona hiç iyi davranmamış. Sen bu zamana kadar yalnızdın, ama artık kocaman bir ailen var. Biyolojik baban ise yaşıyor. Şuan hapiste ama artık yalnız değilsin" diyerek gözyaşlarına hâkim olamadı.

Annesinin fotoğrafını ilk defa Esra Erol'da gören genç adam, "hiç görmedim bu şekilde görmek kısmet oldu" diyerek konuşmakta güçlük çektiğini ifade etti.