Arda Turan ile Berkay kavga etti! Arda Turan Berkay'ın burnunu kırdı

Ünlü futbolcu Arda turan'ın, şarkıcı Berkay'ın burnunu kırdığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i bir gece kulübünde taciz etti. Bu olay üzerine Berkay ile Arda Turan arasında kavga çıktı. Olayın sonunda Arda Turan'ın bir silahla hastaneye gittiği konuşuluyor. Konu hakkında Berkay ve Arda Turan'dan ilk açıklama geldi. İşte Arda Turan ile Berkay kavgasının perde arkası...

Giriş Tarihi 10 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 10 Ekim 2018, 16:24
Arda Turan ile Berkay kavga etti! Arda Turan Berkay’ın burnunu kırdı

İÇİNDEKİLER

Magazin gündemine bomba gibi düşen kavga! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'de top koşturan yıldız futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay'ın kavga ettiği iddia edildi. Arda Turan'ın, Berkay'ın burnunu kırdığı iddia edildi. Olayın ardında ise bazı ilginç detaylar yatıyor.

Spor Toto Süper Ligi ekiplerinden Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Arda Turan ile genç kızların sevgilisi şarkıcı Berkay dün gece Emirgan'da 'Gizli Kalsın' adlı mekanda bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

BERKAY'IN BURNUNU KIRDI
Kavga büyüyüp ikili birbirine girince Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Bu olayın ardından Berkay ve eşi mekandan ayrılıp hastaneye giderken Arda Turan ise mekanda kaldı.

Habertürk'ün haberine göre; Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin olayın perde arkasını anlattı. İşte Özlem Ada Şahin'in ağzından anlattıkları:

"Bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi ?"

İddialara göre; Özlem Ada Şahin, Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ı aradı ve olanları anlattı. Arda Turan'ın da olayın ardından bir silah alıp hastaneye Berkay'ın yanına gitti. Arda Turan'ın "Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim." dediği de iddialar arasında.

EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL!
Berkay yaptığı açıklamada "Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var " dedi.

ARDA TURAN'DAN İLK AÇIKLAMA

"Bugün gazetelerde çıkan haberle ilgili açıklama yapmak isterim. İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmasının sebebi bir 'namus' konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun"

CANER'İN DUDAĞINI PATLATMIŞTI
Hatırlanacağı gibi Arda Turan, Galatasaray'da oynadığı dönemde Caner Erkin'le de kavga etmiş milli futbolcunun dudağını patlatmıştı. İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, Caner'in Arda'ya yönelik "Kimsin lan sen, adam mısın?" sözleri duyulmuştu.

Olayın ardında yatan bir ilgin detay ise; Caner Erkin'in bir dönem Asena Atalay ile evli olması ve Asena Atalay ile Berkay'ın bir alışveriş merkezinde yakalanması.