Vahide Perçin ustalık gerektiren binicilik performansıyla Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde izleyiciyle buluşacak

Bir Zamanlar Çukurova 13 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan ilk bölümüyle reyting birincisi oldu. Ekranlara başarılı bir giriş yapan Bir Zamanlar Çukurova'nın başarılı oyuncularından Vahide Perçin dizideki rolü gereği at bindi. Usta binicilere taş çıkartan at binme performansıyla yeni bölümlerde nefes kesecek. Daha önce ata binme deneyimi olmayan Vahide Perçin, bu zamana kadar üstlendiği her rolün hakkını fazlasıyla verdiği gibi Bir Zamanlar Çukurova'daki Hünkar karakteriyle de izleyiciyi kendisine hayran bırakmaya devam edecek gibi görünüyor...

Giriş Tarihi 16 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 16 Eylül 2018, 16:55
Vahide Perçin ustalık gerektiren binicilik performansıyla Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde izleyiciyle buluşacak

İÇİNDEKİLER

13 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncularından Vahide Perçin rolü gereği at bindi! Yayınlandığı ilk bölüm ile izleyiciyi kendine hayran bırakan; Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin rol aldığı, senaryosunu Ayfer Tunç'un kaleme aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi için, yapım ekibi hazırlık aşamasında, yüzlerce döküman araştırdı, her şeyin dönemin çizgilerine uygun olması için binlerce fotoğraf taradı, referans görseller hazırladı!

Sadece binalar ve mekanlar değil, kostümler için de geceler boyu çalışıldı. Filmin kostüm ekibi aylar süren çalışmalarla döneme ait yüzlerce kadın ve erkek vintage kıyafet buldu. Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce aksesuar topladı.Tüm bunların yanında oyuncular da rolleri gereği bazı dersler aldı. İlk bölümde Yaman Çiftliği'nin, üzerine adeta bir atmaca gibi kol kanat geren Hünkar, at üzerindeki sahneleriyle kendine hayran bıraktı!

Başrol oyuncularından Vahide Perçin ustalık gerektiren at binme sahneleri için haftalarca rolüne hazırlandı. Canlandırdığı tüm rolleriyle hafızalarda yer edinen Perçin, bu kez de at binerek rolünün hakkını verdi. Daha önce böyle bir deneyimi olmayan Vahide Perçin, dizinin çekimlerinden önce haftalar süren hazırlık aşamasında eğitim aldı.



İlerleyen bölümlerde daha da ustalık isteyen binicilik performansıyla ekrana gelecek olan Perçin rol arkadaşı at ile çok iyi anlaştı.
Yapımını TİMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği "Bir Zamanlar Çukurova" her Perşembe saat 20:30'da Atv'de...