Enis Arıkan ve Ezgi Mola'nın çektiği İdo Tatlıses ve Aleyna Tilki klibi sosyal medyayı sallıyor!

Yakın dostluklarıyla ve komik paylaşımlarıyla herkesi güldüren oyuncu Enis Arıkan ve oyuncu Ezgi Mola bu sefer de Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses'i gözüne kestirdi. Enis Arıkan ve Ezgi Mola'nın çektiği Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses klibi sosyal medyada hızla yayılıyor. Enis Arıkan ve Ezgi Mola'nın çektiği videoya Aleyna ve İdo'dan tepki gelecek mi merak konusu. Takipçiler bu eğlenceli videoya Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses'ten eğlenceli bir cevap bekliyor. İşte Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses videosu...

Giriş Tarihi 10 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 10 Eylül 2018, 10:48
Enis Arıkan ve Ezgi Mola’nın çektiği İdo Tatlıses ve Aleyna Tilki klibi sosyal medyayı sallıyor!

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ve Enis Arıkan'dan komik bir paylaşım daha geldi. Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları komik fotoğraf ve videolarla takipçilerini güldüren Ezgi ve Enis bu sefer de Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses'in klibini çekti. Arabada çektikleri klip sosyal medyada izlenme rekoru kırıyor.

ALEYNA MOLA FEAT İDO ARIKAN'
İkili Aleyna Tilki'nin 'Dipsiz Kuyum' ile İdo Tatlıses'in 'Bileklerime Kadar Acıyo' şarkılarını kendilerine has dans ve yorumlarıyla çektiği videoyu "Aleyna Mola feat İdo Arıkan" notuyla paylaştı.

İkilinin kısa sürede binlerce kez paylaşılan videosu, beğeni rekoru kırdı.

Ezgi Mola'nın 'Youtube'u yıkacağız' dediği video, bir saat içinde 400 binden fazla görüntülendi.

Sıkı dostlar geçtiğimiz günlerde Enis Arıkan'ın paylaştığı fotoğrafla sevenlerinde soru işareti bırakmıştı ancak bunun bir şaka olduğunu bilenler paylaşıma gülüp geçti. İşte o paylaşım...

Komik ve esprili kişilikleriyle her ortamda eğlenebilen ve takipçilerini de eğlendiren Enis Arıkan ve Ezgi Mola birkaç hafta önce de güzel oyuncu Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu'yu hedef almışlardı.