Nicki Minaj ve Cardi B kavgası görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu

Dünyaca ünlü iki kadın rap şarkıcısı Nicki Minaj ve Cardi B, New York Moda Haftas'ında düzenlenen bir gecede kavga etti. Nicki Minaj Cardi B kavgasının görüntüleri bir anda yayılmaya başladı. Görüntülerde Cardi B'nin yüzünde kocaman bir iz görülüyor. Nicki Minaj ile Cardi B daha öncesinden sözlü tartışmaya girişmiş, ikili arasındaki kavganın sinyalleri daha önceden verilmişti. İşte Nicki Minaj Cardi B kavgasının görüntüleri.

Giriş Tarihi 08 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 08 Eylül 2018, 12:31
Nicki Minaj ve Cardi B kavgası görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu

İÇİNDEKİLER


Moda dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan New York Moda Haftası'nda müzik dünyasını da yakından ilgilendiren ve tekmelerin, tokatların havada uçuştuğu bir kavga çıktı. Kavganın tarafları ise ünlü şarkıcı Nicki Minaj ile Cardi B.

Etkinliğin devam ettiği sırada Cardi B Nicki'nin masasına doğru hamle yaptı ancak güvenlik görevileri rapçiyi durdurdu. Bir süre sonra Nicki'ye laf atan Cardi, daha sonra ayakkabısını çıkarıp Nicki'ye doğru fırlattı.


İsabet etmeyen ayakkabı sonrasında masadan gvenlik önlemleriyle kalkan Minaj, salonu terk etmeye çalıştı, tam o anda Cardi yeniden Minaj'ın üzerine saldırdı, saçlarını çekmeye çalıştı.

Parti çıkışında Nicki Minaj'ın başında bir şişlik olduğu, ayaklarının da çığlak olduğu görüldü.